Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 17:03

«18ος Δρόμος Θυσίας»: Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής (Κυριακή 22 Μαΐου 2022)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, στο πλαίσιο του εορτασμού της 200ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της πόλης, διοργανώνει, την Κυριακή 22 Μαΐου, τον «18ο Δρόμο Θυσίας», με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, αθλητές και μη σε συνεργασία με τον ΣΕΒΑΣ Νάουσας και την Γυμναστική Ένωση Νάουσας.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (συμβολή με οδό Βασ. Φιλίππου) στις 09:30 το πρωί.

Ο αγώνας κατά 50% είναι  παραποτάμιος πέριξ του Χώρου Θυσίας, με θετική υψομετρική 50μ. και περιλαμβάνει παιδική διαδρομή απόστασης 1.000 μέτρων, καθώς και την κλασική και μεγάλη διαδρομή 6.000 και 9.800 μέτρων αντίστοιχα, οι οποίες διέρχονται από ιστορικά σημεία της πόλης.

Η προκήρυξη του αγώνα, ο χάρτης της διαδρομής και η υποβολή  συμμετοχών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας στον ακόλουθο σύνδεσμο www.naoussa.gr/e-services/apply-raceείτε ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της κλασικής διαδρομής των 6.000μ. και της μεγάλης διαδρομής (9.000μ.) θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής. Σε όλες τις κατηγορίες, της κλασικής και της μεγάλης διαδρομής θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους καθώς και έπαθλα στους πρώτους των γενικών κατηγοριών. Σε όλους τους συμμετέχοντες της  παιδικής  διαδρομής θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Δημαρχίας 30, Tηλ. 23323 50338-50360, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..