Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 21:24

Επιβλητική νίκη για τον Ζαφειράκη στα Βριλήσσια, «Έσπασε το ρόδι» με σκορ 28-38!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας HandballPremierπανηγύρισε ο Ζαφειράκης, το Σάββατο 22/10/2022, εκτός έδρας, νικώντας τα «Βριλήσσια»,στην Αθήνα, με το ευρύ σκορ 28-38.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα της γηπεδούχου ομάδας που την έκανε να προηγηθεί μέχρι και 6-3 στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα, ο Ζαφειράκης  χρειάστηκε άλλο ένα δεκάλεπτο περίπου, ώστε να καταφέρει με ένα σκορ 0-6 να αντιστρέψει τους ρόλους και να ηγηθεί στο σκορ με 3-9. Έκτοτε δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα, που μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αυξομειωνόταν. Οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με τους Ναουσαίους να προηγούνται με 5 τέρματα διαφορά και σκορ 13-18.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, οι οδηγίες  του έμπειρου τεχνικού της ομάδας κ. Δεληγιάννη Κώστα σε συνδυασμό με το συγκεντρωμένο παιχνίδι των αθλητών σε άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν στα «Βριλήσσια» περιθώρια αντίδρασης. Σε όλη τη διάρκεια η διαφορά μεταξύ των ομάδων και το προβάδισμα του Ζαφειράκη δεν έπεσε κάτω από τα 5 γκολ. Κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε με το ευρύ σκορ 28-38, που αν μη τι άλλο αποτυπώνει και από μόνο του την εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες.

Την περσινή του εντυπωσιακή απόδοση θύμισε ο αρχηγός του Ζαφειράκη Γιώργος Θεοδωρόπουλος που σημείωσε 11 γκολ (πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκορερ όλης της κατηγορίας με συνολικά 155 γκόλ!) παρά το ότι επέστρεψε από τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Από τον Ζαφειράκη σκόραραν συνολικά 9 αθλητές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε και την εξαιρετική εμφάνιση των τερματοφυλάκων Θάνου Μπουμπουλέντρα και Σάκη Αθανασίου.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του αγώνα, ήταν η ύπαρξη πολλών φιλάθλων του Ζαφειράκη στο γήπεδο της Αθήνας που δεν σταμάτησαν στιγμή να ενθαρρύνουν τους παίκτες της Νάουσας! Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των μελών και του συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων «Ο Ζαφειράκης» που τίμησαν την ομάδα με την παρουσία και την υποστήριξη τους! Η συμβολή  του κοινού ήταν ιδιαίτερα καθοριστική και γι’ αυτό η κρύβοντας την ευχαρίστηση τους οι αθλητές χάντμπολ του Ζαφειράκη, ζήτησαν από το κοινό να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία όλοι μαζί.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ των δύο συλλόγων στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Πεντάλεπτα 3-2.6-3.6-5.7-11,11-14,13-18 (ημίχρονο),16-22,18-25,21-28,23-30,26-32,28-38 (τελικό).

Διαιτητές:Νάσκος-Χαρίτσος.

 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: [Θάνος Τούτσης], Καραδήμας , Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4 (4/4 πέν.), Βλάχος 2, Τόμπρος 2, Πανταζής 1, Αντωνιάφης, Καραμασιώτης 1, Αναστασίου, Ζαρίκος 1, Χερουβείμ 7, Βαμβακάς, Μ.Στάθης, Χουρσουντιάν 1, Π.Στάθης 4, Χάλαρης 5.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Δεληγιάννης-Παπουτσής), Αθανασίου, Μπόλλας 4, Τσουκαλάς, Κανιζάι 3, Τζουβάρας, Τσαγκεράς, Θεοδωρόπουλος 11 (3/3 πεν.)Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 5, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 4, Τσάτσας 2, Λόλας 5.

 

 

 

Την Τετάρτη 26/10 ο Ζαφειράκης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

 

 

 

Για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ζαφειράκης υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. Παρά την δυναμική της φιλοξενούμενης ομάδας, η ομάδα της Νάουσας θέλει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει να συγκεντρώνει πολύτιμους βαθμούς για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια του ο Ζαφειράκης, χρειάζεται δίπλα του όπως κάθε φορά το φίλαθλο κοινό της πόλης.

 

Από το Τμήμα Χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας