Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 10:05

Μεγάλη νίκη επί του Δούκα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις  η ανδρική ομάδα!

 

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, η οποία επικράτησε εντός έδρας επί της πολύ δυνατής ομάδα του Α.Σ.Ε. Δόυκα με σκορ 33-30, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας.

 

            Μετά την επιτυχία και την εκτός έδρας νίκη επί της Χ.Α.Ν.Θ., οι άνδρες του Ζαφειράκη συνέχισαν το περασμένο Σάββατο 19/11, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, με μια πολύ δυνατή εμφάνιση επικρατώντας της ομάδας του “Δούκα”, μπροστά στα μάτια των εκατοντάδων Ναουσαίων που πλημμύρισαν και πάλι το γήπεδο της πόλης για να στηρίξουν την προσπάθεια τους.

 

            Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Σε όλη τη διάρκεια των πρώτων 30 λεπτών, οι δύο ομάδες έκαναν επίδειξη δυνατής άμυνας, γεγονός που φαίνεται και από το χαμηλό σκορ που σημειώθηκε. Παρά τις εξαιρετικές επιθετικές προσπάθειες τόσο των παικτών του Ζαφειράκη, όσο και της φιλοξενούμενης ομάδας οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με τις δυνατές άμυνες, κράτησαν χαμηλά το σκορ, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην κορυφή των γκολ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την ομάδα του “Ζαφειράκη” να έχει τον έλεγχο και να προηγείται στο σκορ με ένα γκολ, 15-14.

           

            Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, το σκηνικό δεν άλλαξε. Μόνη διαφορά οι λύσεις που μπόρεσε να βρει η ομάδα του Ζαφειράκη, με τη βοήθεια του κόσμου που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο “κλειστό” της πόλης, γεγονός που του επέτρεψε από το 45ο λεπτό και μετά να ξεφύγει μπροστά στο σκορ με 2-3 γκολ, διαφορά την οποία συντήρησε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Το σκορ στη λήξη του αγώνα ήταν 33-30 και η ομάδα της Νάουσας αποθεώθηκε από το κοινό της που πανηγύρισε τη νίκη.

 

            Σε εξαιρετική μέρα ήταν ο, ένας εκ των δύο αρχηγών της ομαδας, Σοφοκλής Τσάτσας ο οποίος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη της ομάδας, σε συνδυασμό φυσικά με την γενική καλή εικόνα της ομάδας. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι δεν υπήρξε φάση του αγώνα που ο Ναουσαίος πίβοτ να μην αποκομίσει πέναλτι, δίλεπτο ή γκολ υπέρ της ομάδας του “Ζαφειράκη”. Επίσης ο “συνήθης ύποπτος”, έτερος αρχηγός της ομάδας, Ναουσαίος  Γιώργος Θεοδωρόπουλος ήταν σε εξαιρετική μέρα σκοράροντας 10 φορές.

 

 

 

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 7-6, 10-9, 12-12, 15-14 (ημχ.), 19-18, 20-20, 22-22, 26-24, 30-27, 33-30.

Ζαφειράκης Ναουσας (Δεληγιάννης): Αθανασίου 1, Μπολας 3, Κανιζάι, Τζουβάρας, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 10, Μπουμπουπεντρας, Ροτζιος, Μιχαηλίδης 2, Μπιλιουρης, Αποστολίδης 1, Γαλίτης, Μιλοβιτς 7, Τσάτσας 4, Λόλας 5, Τσουκαλάς.

 

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Χαλκίδης): Παγιάτης 4, Χατσατουριαν, Μπατής, Τσακουρίδης 6, Παναγιώτου 4, Νικολινταης, Γερουλάνος, Αναστασίου 3, Ντούνης, Χαριτωνίδης, Γκασεβιτς 1, Κολλυρης, Πάνου 3, Δικαιούλιας, Στεφανίτσης 9, Μποροντάι.

 

Δίλεπτα 4-4, Πέναλτι: 8/8, 3/4.