Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 16:10

Επένδυση ζωής από το TAEKWON-DO της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε μια σημαντική επένδυση ζωής προχώρησε το Taekwon-doτης Νάουσας, με τον Σύλλογο να αποκτά τον δικό του απινιδωτή, μετά από συστηματικές ενέργειες που είχαν ξεκινήσει στις αρχές του φθινοπώρου.

 Ο Σύλλογος προμηθεύτηκε το μοντέλο LIFEPAKCR2 USB της εταιρείας Stryker, ένα από τα πιο αξιόπιστα και σύγχρονα μηχανήματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη διεθνή αγορά. Μετά την παραλαβή ακολούθησε η ενεργοποίηση, η καταγραφή και η δημοσίευση του απινιδωτή στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών, μέσα στον οποίο πλέον είναι καταχωρημένο το στίγμα του προπονητηρίου που βρίσκεται επί της οδού Κατσουλάκη 1, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νάουσας.

Το Taekwon-doτης Νάουσας συνεχίζει την ανοδική του πορεία με υπευθυνότητα και προγραμματισμό, με σεβασμό στον αθλητή και στον συνάνθρωπο και θέτει επίσημα τον εξοπλισμό του στην υπηρεσία των μελών του και της κοινωνίας της Νάουσας, με την ευχή να είναι πραγματικά αχρείαστος.

Στην φωτογραφία ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης (πιστοποιημένος στο BasicLifeSupportκαι τον χειρισμό) ανάμεσα στον Πρόεδρο κο Ζούκη Δημήτριο και τον Αντιπρόεδρο κο Δουλγερίδη Νικόλαο.    

 

 

Για το Γραφείο Τύπου