Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 19:31

Νίκη και για τους Παμπαίδες Β’

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιβλήθηκαν του Αρχέλαου Κατερίνης με σκορ 24-21!

Ακόμη μια νίκη έφερε στο ενεργητικό των ακαδημιών χάντμπολ του “Ζαφειράκη” η ομάδα των Παμπαίδων Β που επικράτησε της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας του “Αρχέλαου” Κατερίνης με σκορ 24-21! Παρά το συνεχές προβάδισμα των αθλητών του “Ζαφειράκη” στο σκορ, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν άφησε τη διαφορά να ξεφύγει και συνεχώς διεκδικούσε το καλύτερο δυνατό από τον αγώνα.Στο ξεκίνημα του αγώνα οι μικροί αθλητές του Ζαφειράκη ξεκίνησαν με ένα 6-3 υπέρ τους, ωστόσο σταδιακά οι φιλοξενούμενοι τους πλησίασαν και σε όλο το χρονικό διάστημα του α’ ημιχρόνου η διαφορά δεν μπόρεσε να μεγαλώσει. Κάπως έτσι, με καλές επιθέσεις και δυνατές άμυνες και από τις δύο ομάδες, το σκορ του πρώτου μισού ήταν 15-13.

Στο β’ ημίχρονο η  εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τις δύο ομάδες να είναι σταθερά κοντά και παρά την μόνιμη διαφορά στο σκορ υπέρ του Ζαφειράκη, ο αγώνας ήταν ένα δυνατό “ντέρμπι” που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στον ανακαινισμένο χώρο του ΔΑΚ Νάουσας. Ο αγώνας έληξε με νικητές τους Ναουσαίους και σκορ 24-21.

Πεντάλεπτα: 6-3, 9-5, 11-8, 15-13 (ημίχρονο), 19-14, 21-18, 22-19 24-21 (τελικό)

Συνθέσεις: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Ρότζιος, Μπόλας) Μπουρδανος , Πεσιος ,Ραλλης, Μπιλιουρης, Πουτκαρης, Σωτηροπουλος, Μπατζιος, Αρσενλης, Τζητζας, Καραμπινεσης, Σιωψης, Βατατζής, Ντουρακου, Παπακωσταντίνου, Ορδουλιδης, Φετλης.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (Χοτοκουρίδου, Κανταρτζής) Αθανασιάδης, Αβραμίδης, Κανταρτζής, Πέτρογλου, Θεοφανίδης, Σκουλαριώτης, Τοπαλίδης, Τσερτικίδης, Γκούτζιος, Σιώκας.