Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 22:10

Το TAEKWON-DO της Νάουσας στον ιστορικό Μαραθώνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στον ιστορικό Μαραθώνα βρέθηκε το Taekwon-doτης Νάουσας την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο αγωνιστικό σεμινάριο που διοργάνωσε με επιτυχία ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ». Το σεμινάριο διεξήχθη στο κλειστό στάδιο που βρίσκεται στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου, με την συμμετοχή 100 αθλητών από 11 Σωματεία. Την τεχνική επίβλεψη του σεμιναρίου είχε ο MasterΠαπαδιώτης Γεώργιος 8 DAN, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-doΕλλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Το Taekwon-doτης Νάουσας συμμετείχε στο σεμινάριο με τον προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη και τους αθλητές Δημητριάδου Νένα, Δουλγερίδη Χριστόφορο και Νταή Ειρήνη, με στόχο την καλύτερη τους προετοιμασία για τις αγωνιστικές διοργανώσεις που ξεκινούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Επί έξι συνεχόμενες ώρες, ο MasterΠαπαδιώτης Γεώργιος δίδαξε βασικό τεχνικό περιεχόμενο στα τουλ καθώς και αγωνιστικές κινήσεις μάχης, με τους συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι κουρασμένοι από την έντονη προσπάθεια αλλά συγχρόνως ενθουσιασμένοι για την εμπειρία που έζησαν.

Το Taekwon-doτης Νάουσας συνεχίζει ακούραστα και δυναμικά να δίνει το παρόν σε αγωνιστικές δράσεις και να δουλεύει μεθοδικά για την επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχει θέσει για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε!!!          

 

Για το Γραφείο Τύπου