Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 18:13

4 Ναουσαίοι ποδηλάτες στο 2o FLORINA BIKE CHALENGE

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην Φλώρινα ο ποδηλατικός αγώνας με το όνομα “Florina Bike Chalenge”.

 Πήραν μέρος πάνω από 200 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Η διοργάνωση είχε 2 διαδρομές ,μία 65 χιλ με 1080 μ. Θετικά υψομετρικά  (με διαδρομή νέο Πάρκο Φλώρινας)- Αρμενοχώρι – Αμμοχώρι – Άγιος Βαρθολομαίος Σιταριά – Ιτέα – Κ.Καλλινίκη – Άνω Καλλινίκη – Πολυπλάτανος – Κ. Κλεινές – Άνω Κλεινές – Ακρίτας – Διασταύρωση – Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας )

Και την μεγάλη διαδρομή των 135 χιλ. με πάνω από 2300 μ. θετικά υψομετρικά (και διαδρομή Νέο Πάρκο Φλώρινας – Σκοπιά – Τροπαιούχος – Υδρούσα- Άνω Υδρούσα– Νυμφαίο ) – Αετός – Λέχοβο – Πέρασμα Κλεισούρας – Δισπηλιό – Καστοριά – Κορέστεια  – Ανταρτικό – Πισοδέρι – Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας).

 Από την πόλη μας πήραν μέρος 4 ποδηλάτες οι Βαγγέλης Παρίζας , Πέτρος Κουμάγκας , Τάσος Λάλας και Γιώργος Καισαρίδης.

 Ο Βαγγέλης Παρίζας έτρεξε και τερμάτισε στην διαδρομή των 65 χιλ. με χρόνο 2 ώρες 53’ και 11’’ ,28ος στην γενική και 7ος στην κατηγορία του.

Ενώ στην μεγάλη διαδρομή που χαρακτηρίστηκε σαν “ η πιο δύσκολη διαδρομή σε αγώνα ποδηλασίας δρόμου στην Ελλάδα” ,μια και διέσχιζε 3 βουνά και είχε βαθμό δυσκολίας τέτοιο που απευθυνόταν σε πολύ έμπειρους ποδηλάτες (PRO) . Σε αυτήν τη διαδρομή τερμάτισαν με επιτυχία οι άλλοι τρείς Ναουσαίοι καταφέρνοντας να περάσουν κάτω από τα όρια αποκλεισμού τους 4 σταθμούς έλεγχου.

 Ο Πέτρος Κουμάγκας τερμάτισε σε 5 ώρες 12΄και 32’’ , 16ος στη γενική και 5ος στην κατηγορία του , κατορθώνοντας να ανεβεί και στο Βάθρο (6 πρώτοι σε κάθε κατηγορία). Ο Τάσος Λάλας τερμάτισε σε 6 ώρες 33’ και 38’’ , 49ος στην γενική και 18ος στην κατηγορία του και ο Γιώργος Καισαρίδης σε 6 ώρες 53 ΄και 27 ΄΄  , 51ος στην γενική και 19ος στην κατηγορία του. Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα αυτόν είχαμε και πολλές εγκαταλείψεις.

Σχετικά Άρθρα