Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 21:41

Ζαφειράκης Μπάσκετ: Παρά την ήττα άφησε ελπίδες για το μέλλον (πλούσιο φωτορεπορτάζ και video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα με 52-63 (ημιχρ 25-35) γνώρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ από τον ΑΟΚ Αιγινιακού το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Παρά την ήττα όμως η ομάδα των Τούφα – Πουρλίδα άφησε ελπίδες για το μέλλον καθώς οι νεαροί παίκτες της ομάδας έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν. Σημειώνουμε πως ο Ζαφειράκης  είχε αρκετές απουσίες (Σιαμήτρος, Τούφας, Τεκερίδης) ενώ αγωνιστικά έδειξε πως ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν η συμμετοχή των παικτών από την εφηβική ομάδα με κορυφαίους τους  Αναστάση Λιόλιο, Ζαχαριάδη και Ζέφυρο  που δείξανε πως το μέλλον τους ανήκει.

Καλή εμφάνιση για τον "Μούρα" 

 

Αγωνιστικά, ο Ζαφειράκης πάλεψε το ματς μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σιδηρόπουλο (13-16) αλλά στη συνέχεια ο Αιγινιακός με αιχμές του δόρατος τους Παπουλίδη και Καραγιάννη ξέφυγε στο σκορ με το ημίχρονο να λήγει 25-35 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Πολλά περιμένει και φέτος ο Ζαφειράκης από τον έμπειρο Γόλη Σκουλαριώτη

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι αλλά η έμπνευση του Τούφα να χρησιμοποιήσει τους νεαρούς παίκτες μαζί με τον Μουρατίδη ( ο καλύτερος του Ζαφειράκη) έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα. Ο Ζαφειράκης πίεσε στην άμυνα, έτρεξε, έβγαλε ενέργεια και σκόραρε, παράλληλα όμως έκανε και αρκετά λάθη με συνέπεια το τρίτο δεκάλεπτο να λήξει 38-50. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Νάουσας έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να γυρίσει το ματς αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έχασε δίκαια με 52-63.

Ελπιδοφόρα εμφάνιση για το νεαρό Ζέφυρο

Ζαφειράκης (Τούφας – Πουρλίδας): Σιδηρόπουλος 8, Μουρατίδης 13, Βάινγκαντ 4, Μπάμπος, Σκουλαριώτης 6, Λιόλιος Αν. 5, Δίντσης, Ζιάννης, Βαδόλας, Ζαχαριάδης 9, Ζέφυρος 5, Μπολιός 3.

Μαχητής ο Γιάννης Σιδηρόπουλος

 

Ο ποιλύπειρος Σταύρος Ζιάννης

Δεν λείπουν σχεδόν ποτέ απο΄τα εντός έδρας παιχνίδια του Ζαφειράκη οι "μπασκετικοί" Πέτρος Παππάς, Μήτσος Παπακώστας, Βασίλης Τσιακίρης, Στέργιος Σπορέλας,  Θωμάς Σταματίου και Στάθης Μπέρσος!

Σχετικά Άρθρα