Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 13:41

Νίκη για Μονόσπιτα, ισοπαλία για Ολυμπιακό Νάουσας (φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η νίκη των Μονοσπίτων με 1-0 επί του Νηρέα Βέροιας και η ισοπαλία του Ολυμπιακού Νάουσας με 1-1 εντός έδρας με τη Νέα Νικομήδεια, ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ για τις ομάδες του διευρυμένου δήμου Νάουσας.

Ακόμη, η Δόξα Νάουσας ηττήθηκε στην έδρα της με 0-2 από τον Άγιο Γεώργιο ενώ η Μαρίνα είχε ρεπό.

 

Είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κέρδισε

Παρά την καλή του απόδοση ο Ολυμπιακός Νάουσας δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νέα Νικομήδεια στον Άγιο Νικόλαο με το ματς να λήγει τελικά 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες (τετ α τετ) αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στην αρχή της επανάληψης ο Κωνσταντινίδης Δ.,  άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό (1-0) αλλά στο 70’ σε μια αντεπίθεση ο Γιάννου ισοφάρισε 1-1 για τη Νέα Νικομήδεια.

Διαιτητής του αγώνα ο Τρέβλας, βοηθοί οι Παζαρτζικλής, Ιωσωνίδης.

Ολυμπιακός Νάουσας: ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΝΤΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΗΤΣΙΚΑΣ, Φέλα, Τσιούλης (25’ Κωνσταντινίδης Δ.), Κοκοφιάδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος (46’ Παπανάνος), Βλαχοδήμος (71’ Σαρμπίνος), Κωνσταντινίδης Π., Λέσι

Νέα Νικομήδεια: Γαϊτανίδης, Μαχανίδης Α., Κελεσίδης, Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος (72’ Καριόγλου), Γιάνου, Τζίμος, Μαχανίδης Λ., Κουκλανιώτης, Παπαδόπουλος (60’ Δεμιρχανίδης), Σιδηρόπουλος

 

Α2 ΕΠΣΗ δευτερος όμιλος – 9η αγωνιστική

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Μονόσπιτα – Νηρέας Β.: 1-0

Δόξα Νάουσας – Αγ. Γεώργιος: 0-2

Ακαδημία Μακρ. – ΑΕΠ Βέροιας: 2-3

Πατρίδα – Μέση: 1-3

Ολυμπιακός Ν. – Ν. Νικομήδεια: 1-1

Ακαδημία Β. – Αγ. Βαρβάρα: 6-0

Ρεπό: Μαρίνα

Σχετικά Άρθρα