Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 13:44

Ματσάρα στην Παναγιωπούλα 3-4 ο Ολυμπιακός Νάουσας (Φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εντυπωσιακή νίκη με αγγλικό σκορ 3-4 του Ολυμπιακού Νάουσας επί της Δόξας Νάουσας στο Ναουσαίικο ντέρμπι  της 12ης αγωνιστικής ήταν το σημαντικότερο γεγονός  του Β ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του διευρυμένου δήμου Νάουσας, η Μαρίνα πέτυχε σημαντικό «διπλό» με 1-2 μέσα στη Μέση ενώ τα Μονόσπιτα ηττήθηκαν με 2-1 στην Πατρίδα

 

 

«Βροχή» τα γκολ στην Παναγιωπούλα

Στο γήπεδο της Παναγιωπούλας το ματς ήταν καταπληκτικό μπήκαν 7 γκολ και οι δυο ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων με μεγάλο νικητή τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Στο 5’ ο Κοκοφιάδης έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Νάουσας. Στο 6’ ο Στέφος ισοφάρισε σε 1-1 για τη Δόξα. Στο 23’ και πάλι ο Στέφος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1), ενώ στο 43’ ο Τσιούλης κέρδισε πέναλτι που αμφισβητούν οι άνθρωποι της Δόξας και ο ίδιος ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ολυμπιακό. Στο 45’ο Σαρμπίνος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Νάουσας (2-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 81΄ο Ιωακειμίδης έκανε το 2-4 για τους φιλοξενούμενους και στο 87’ ο Μίσκος μείωσε σε 3-4 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραϊωσήφ με βοηθούς τους Βαλκάνο και Ασβεστάρα

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χαβιερόπουλος, Γιαννούλης, Γεωργίου, Κεμαλίδης (58’ Βαρβέρης), Σιούλας, Κούτης, Καρδερίσκας (67’ Τύψιος), ΣΤΕΦΟΣ, Γεωργάκής, ΜΙΣΚΟΣ, Φανάρας (80’ Βρούφτσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Τσιούλης, Φέλα, Χατζηιωαννίδης, Κοκοφιάδης, Κωνσταντινίδης Δ. (10’ λ.τρ Σαρμπίνος, 82’ Ζιαμπάκας), Μπλιάτκας, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ, ΠΑΠΑΠΕΣΙΟΣ, Κωστόπουλος (36’ Μήτσικας).

 

 

 

Α2 ΕΠΣΗ (Β’) – 12η αγωνιστική

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Πατρίδα – Μονόσπιτα: 2-1

Δόξα Νάουσας - Ολυμπιακός Ν.: 3-4

Νηρέας Β. – Αγ. Βαρβάρα: 2-3

Αγ. Γεώργιος - Ακαδημία Β.: 5-0

Μέση – Μαρίνα: 1-2

ΑΕΠ Βέροιας – Ν. Νικομήδεια: 1-0

Ρεπό: Ακαδημία Μακρ.

Σχετικά Άρθρα