Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 14:26

Α2 ΕΠΣΗ: Κέρδισε την Πατρίδα και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός Νάουσας (Φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η σημαντική νίκη με 2-1 του Ολυμπιακού Νάουσας επί της Πατρίδας ήταν το σημαντικότερο γεγονός της 13ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Ακόμη, όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του διευρυμένου δήμου Νάουσας η Μαρίνα γνώρισε την ήττα στην έδρα της από τον πρωτοπόρο Άγιο Γεώργιο με 0-3  ενώ η Δόξα Νάουσας απέσπασε την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 μέσα στην Ακαδημία Βέροιας.

 

Δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό

Στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 32’ όταν ο Τσιούλης κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Τσιούλη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0  με ωραίο πλασέ στο 49’, ενώ η Πατρίδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 68’ με αυτογκόλ του Μήτσικα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γαβράς με βοηθούς τους Μαργαρίτη και Καλυβιώτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μώκας (68’ Κωνσταντινίδης Δ.), ΤΣΙΟΥΛΗΣ, Φέλα, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Κοκοφιάδης, ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ, Βλαχοδήμος, ΜΗΤΣΙΚΑΣ, Ζιαμπάκας, Σαρμπίνος (46’ Τσαούσι, 72’ Κωνσταντινίδης Π.).

 

ΠΑΤΡΙΔΑ: ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ (46’ Παπαδόπουλος), Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πέγιος, Σιακαβάρας (55’ Τριανταφυλλίδης), Καλφούτζος, Τριανταφυλλίδης, Ξάμι, Μπεκιαρίδης, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Δημούλας.

Α2 ΕΠΣΗ (Β’) – 13η αγωνιστική

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ν. Νικομήδεια – Νηρέας Β.: 1-0

Ολυμπιακός Ν. – Πατρίδα: 2-1

Αγ. Βαρβάρα - Ακαδημία Μακρ.: 1-0

ΑΕΠ Βέροιας – Μέση: 0-1

Μαρίνα – Αγ. Γεώργιος: 0-3

Ακαδημία Β. - Δόξα Νάουσας: 1-1

Ρεπό: Μονόσπιτα

Σχετικά Άρθρα