Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 20:23

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού Νάουσας επί των Μονοσπίτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καθολική η επικράτηση του Ολυμπιακού Νάουσας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έδωσε την ευκαιρία στην Ελπίδα Μονοσπίτων να κάνει τίποτε άλλο, παρά τρεις φάσεις, στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Μόλις στο 3’ ο Βλαχοδήμος ανοίγει το σκορ με σουτ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν αμέσως στο επόμενο λεπτό με τον Χατζηγεωργίου. Τα τέσσερα επόμενα σουτ του Ολυμπιακού με τους Βλαχοδήμο στο 19’, Ιωακειμίδη στο 20’, Τσιούλη στο 22’ και Ιωακειμίδη στο 32’, δεν κατάφεραν να βρουν εστία και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 1-1.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε πιο μαχητικό και η υπεροχή του Ολυμπιακού φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Έπρεπε όμως να φτάσουμε στο 73’ για να βομβαρδίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 73’ Ο Τσιούλης με πλασέ κάνει το 2-1, και ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μεγαλώνει το σκορ, στο 76’. Το τελευταίο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 85’ με απευθείας φάουλ το Κωνσταντινίδη Δημήτρη.

Η Ελπίδα δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Ολυμπιακός δικαίως πήρε το ματς με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιούλης Δημήτρης, Μήτσικας Τάσος, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Βλαχοδήμος Δημήτρης, Ιωακειμίδης Ευθύμης.

 

Την επόμενη Κυριακή, 17/01/16, ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ακαδημία Βέροιας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμπουλέντρας, Κωνσταντινίδης Δ.(87’ Σαρμπίνος), Τσιούλης, Χατζηιωαννίδης, Κοκκοφειάδης(66’ Τσαούσι), Μπλιάτκας, Βλαχοδήμος(81’ Κωστόπουλος), Μήτσικας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Παπαπέσιος.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ: Χωλόπουλος, Χατζηγεωργίου, Τουλουμτζής, Μουρδάνος(59’ Μίλης), Τρούπκος, Κώτελης, Παυλίδης Ν., Χατζηθεοδώρου, Παυλίδης Ι., Λουμπουρδής(85’ Χάρτσιος), Ζούρας.

Σχετικά Άρθρα