Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 11:04

Ζαφειράκης Βόλεϊ Γυναικών: Έφθασε στη βρύση αλλα νερό δεν ήπιε.. (video, φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την εντός έδρας ήττα με 2-3 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ζαφειράκη Νάουσας από τον Μύλωνα Γιαννιτσών.

Η ομάδα του Γιώργου Πίπιλα ήταν πολύ κακή στα πρώτα δυο σετ  με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς καλύτεροι και στην υποδοχή και στο τελείωμα των φάσεων, ενώ ο Ζαφειράκης έδειχνε υπνωτισμένος. Αποτέλεσμα ήταν να προηγηθεί ο Μύλωνας με 0-2 (21-25, 19-25).

Στη συνέχεια όμως η ομάδα της Νάουσας ξεκίνησε τη μεγάλη αντεπίθεση. Με πρωταγωνίστρια τη Νίκη Χρήστου, η οποία τελείωνε σχεδόν όλες τις φάσεις στην επίθεση μείωσε σε 1-2 (28-26) στο καλύτερο σετ του αγώνα και στη συνέχεια ανεβάζοντας ακόμη την απόδοση της ισοφάρισε σε 2-2 (25-12).

Και εκεί που η ψυχολογία έδειχνε πως ήταν με τον Ζαφειράκη στο τάι μπρέικ, η ομάδα της Νάουσα παρουσιάστηκε ανεξήγητα νευρική, με λάθη κυρίως στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Μύλωνας να πάρει τελικά το 5ο σετ με 14-16 και το παιχνίδι με 2-3 σετ.

Ο Ζαφειράκη είχε δυο πρόσωπα. Το πρώτο ήταν απογοητευτικό, καθώς η ομάδα φάνηκε ασύνδετη και επηρεασμένη από  την αγωνιστική παύση των γιορτών.  Το δεύτερο πρόσωπο ήταν αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Πολύ καλή υποδοχή και πάσα, τελείωμα των φάσεων και πάθος, δυστυχώ όμως αυτό κράτησε μόνο για 2 σετ.

Εκτός από τον Χρήστου, καλή απόδοση είχαν και οι Τράιου, Χατζηκυριάκου και Τριφτανίδου.

Σημειώνουμε πάντως την απουσία της λίμπερο Τσέλιου και της Καφαντάρη.

Ζαφειράκης Νάουσας (Πίπιλας):  Τριφτανίδου (αρχηγός), Χρήστου, Ξιαλίνα, Γκιόρσου, Μάρκου, Δάμτσιου, Τράιου,, Μάντσιου, Γκιόρσου, Καρατσιώλη, Χατζηκυριάκου.

 

 

Σχετικά Άρθρα