Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 21:54

Το αγωνιστικό πρόγραμμα Χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα είχε το τμήμα του Χάντμπολ του Ζαφειράκη την εβδομάδα που μας πέρασε και συγκεκριμένα τα αναπτυξιακά τμήματα.

>> Από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου οι Παμπαίδες Α’  συμμετείχαν στο 1ο EDESSA XMAS CUP όπου συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες από τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, τη Νάουσα , την Έδεσσα και την Αθήνα. Έγιναν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και συνολικά κάθε ομάδα έδωσε 5 αγώνες. Μεγάλο το όφελος της συμμετοχής αν σκεφτούμε ότι τόσους αγώνες είναι δύσκολα να δώσουν οι ομάδες της περιφέρειας. Η ομάδα μας κατέκτησε την 5η θέση στο τουρνουά επιστρέφοντας γεμάτη εμπειρίες και αρκετά παιχνίδια.

>> Την ίδια περίοδο το τμήμα των Παίδων συμμετείχε στο Handball Climax Xmas Cup κατακτώντας την 2η θέση στο τουρνουά.

>> Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου έγινε και ένα μίνι τουρνουά για τους Παμπαίδες Β΄ όπου η ομάδας κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη θέση, παρά τις πολλές ελλείψεις που είχε.

>> Η αγωνιστική δράση των τμημάτων όμως δεν σταμάτησε εκεί. Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου το τμήμα του Χάντμπολ του Ζαφειράκη σφράγισε την συνεργασία και την αδελφικότητα με το χάντμπολ του Μαυροβούνιου καθώς τα τμήματα της ομάδας RK Prvi As Bar έδωσαν 3 φιλικά παιχνίδια στις κατηγορίες Παμπαίδες Α΄ , Κορασίδες και Παίδες. Οι ομάδες έδωσαν τα χέρια και για περεταίρω συνεργασία  για το ερχόμενο καλοκαίρι  για πιθανή συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνετε στο Μαυροβούνιο.

>> Τέλος το Σάββατο 9 Ιανουαρίου τα τμήματα των Παμπαίδων Α΄ και Κορασίδων έδωσαν αγώνα πρωταθλήματος στην Κατερίνη με τους πρώτους να χάνουν το ματς για ένα γκολ και τις Κορασίδες να κερδίζουν με 12 γκολ διαφορά.

>> Δυνατό και πλούσιο ξεκίνημα για το τμήμα του Χάντμπολ του Ζαφειράκη για το 2016 όπου εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Σχετικά Άρθρα