Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 09:40

Μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό Νάουσας η άνοδος στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την δεύτερη θέση στην κατηγορία που οδηγεί στην Α1 κέρδισε και μαθηματικά  ο Ολυμπιακός Νάουσας, παρά την ήττα του από την ομάδα της Δόξας Νάουσας με 1-2, στο γεμάτο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Τον τοπικό ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, παρά την δύναμη και το πάθος των δύο ομάδων για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 40’ από τον Καρντερίσκα, αλλά ισοφάρισε με τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48’ με τον Ζιαμπάκα. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα επιτεύχθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 82’ με τον ίδιο παίκτη.

Καθοριστική για τον αγώνα ήταν η αποβολή του Μήτσικα Π. με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού από το 35’ ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες.

Την επόμενη Κυριακή, (10/04/16) ο Ολυμπιακός Νάουσας, αγωνίζεται στο τελευταίο παιχνίδι αυτού του πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Πατρίδας με τον Α.Σ. Πατρίδας.

Ο λόγος που δεν  θα ξεχωρίσουμε σήμερα διακριθέντες παίκτες από την ομάδα, είναι γιατί η διάκριση πάει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Νάουσας. Κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν και κέρδισαν ΑΞΙΑ την άνοδο, χωρίς ίντριγκες, χωρίς χρήματα, καθαρά και με μοναδικό όπλο, την θέλησή τους και την αγωνιστικότητά τους. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς και ο προπονητής τους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Μήτσικας Τ., Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Ιωακειμίδης, Lleshi, Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης(46’ Βουδούρης), Τσιούλης(78’ Κωστόπουλος), Μήτσικας Π., Ζιαμπάκας(58’ Παπαπέσιος)

 

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μιχαηλίδης, Καραθάνας(76’ Μάκης), Ανθρακεύς, Βρούφτσης, Τανούσης, Γαλανός, Τσέλιος, Καντερίσκας(85’ Στογιάννης), Μπράτσης, Κούτης, Κεμαλίδης

Σχετικά Άρθρα