Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 15:42

Επιτυχίες αθλητών του ΣΕΒΑΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου 2016 , διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων αθλητών/αθλητριών στα Τρίκαλα. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την ΟΕΒΑΣ και τον τοπικό σύνδεσμο ΣΕΒΑΣ Τρικάλων , υπό την Αιγίδα του Δήμου Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.. με το ρεκόρ συμμετοχής από 409 αθλητές - αθλήτριες  από όλη την Ελλάδα  όπου έλαβαν μέρος στον καθιερωμένο αυτό αθλητικό θεσμό. 

Από τους αγώνες, δεν έλειψαν οι μεγάλες επιδόσεις και τα προσωπικά ρεκόρ, σε όλα τα αγωνίσματα, τις εντυπώσεις όμως να τις κερδίζει  ο κ. Οδυσσέας  Σκαματζούρας, με καταγωγή  από τα Γιάννενα, ο οποίος είναι ο γηραιότερος αθλητής που παίρνει μέρος στο αγώνισμα των 100 μέτρων  σε ηλικία  102 ετών  στην ίδια ηλικία είναι και άλλοι δύο στον κόσμο, ένας Ισπανός και ένας Αμερικανός, που σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Βετεράνων Αθλητών Στίβου Τρικάλων κ. Ανδρέα Σιμορέλη, ο κ. Σκαματζούρας έχει τον καλύτερο χρόνο.. Το πρωτάθλημα, το οποίο κατά κοινή ομολογία στέφθηκε από αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πρόσφερε συγκινήσεις, θέαμα στους δεκάδες φίλους του στίβου που βρέθηκαν και χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα (ρίψεις, άλματα, ταχύτητες, ημιαντοχή κ.ο.κ.).

Συμμετοχή είχαμε από τους  βετεράνους αθλητές Νάουσας  όπου  αποκόμισαν τις εξής διακρίσεις, ο κ.  Παπουτσής Χαρίλαος  (δυο χάλκινα  μήκος και 5000 μ) και ο  κ. Αποστολίδης Δημήτριος (δυο χάλκινα  200 μ και 400μ)

 

Σχετικά Άρθρα