Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 09:36

Carino– M.A.K. το ζευγάρι του μεγάλου τελικού (video, φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

To Carino και οι Μ.Α.Κ. είναι τελικά οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν το κύπελλο του πρωταθλητή στο 4ο Θερινό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Μετά από δυο συγκλονιστικούς ημιτελικούς, το Carinoπαίζοντας σπουδαίο μπάσκετ νίκησε 68-58 τους GrillTeamενώ οι Μ.Α.Κ με εύστοχη βολή του Μάρκου Μαρκοβίτη στα τελευταία δευτερόλεπτα επικράτησαν 72-71 των RollingStone.

 

 

Grill Team-Carino 58-68 (ημίχρονο 28-38)

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη για τους Carino οι οποίοι κυριάρχησαν σ ολη τη διάρκεια του παιχνιδκού έχοντας σε μεγάλη μέρα για μία ακόμη φορά τον Σωκράτη Χατζηχαρίση ο οποίος έκανε τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. Πολύ καλοί και οι Αντωνιάδης, Τρομπούκης.

Από τους Grill Team καλύτεροι ήταν οι Γ. Λιόλιος και Ζέφυρος ενώ σημειώνουμε τη σημαντική απουσία του Ζαχαριάδη.

Grill Team: Λιόλιος Γ 19. ,Λιόλιος Α. 9,Πάντσιος ,Τζέκος ,Μπολιός 7,Ζέφυρος 10,Μπακάλης,Πέιος,Κοτζιάμπασης ,Ζαχαριάδης ,Δίντσης 12 ,Βάιγκαντ 3.

Carino:Tρομπούκης 9,Αντωνιάδης 17,Μπαρμπαρούσης 7, Γκάλαβος 5 ,Χατζιχαρίσης Στ. 6,Χατζιχαρίσης Σωκ 18, Ζιασιάκος, Κιπρίτης, Χατζής 4 ,Αλεξίου,Βρούσιας.

 

 

ΜΑΚ-Rolling Stone 72-71 (ημίχρονο29-38)

Συγκλονιστικό ματς με το RollingStoneνα προηγείται στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έχοντας σε μεγάλη μέρα τον «μπόμπερ» Σωτηρόπουλο που «πυροβολούσε» ακατάπαυστα σταματώντας τελικά στους 31 πόντους.

Οι «Κυλιόμενες Πέτρες» επέβαλαν το ρυθμό τους και όλα έδειχναν πως οδεύουν προς τον τελικό. Το 5ο φάουλ όμως του Σημαιοφορίδη και η αστοχία σε καίρια σημεία του παιχνδιού έδωσαν το δικαίωμα στους ΜΑΚ να πλησιάσουν, να ισοφαρίσουν και τελικά να κερδίσουν με κορυφαίους τον Μπιτέρνα (απίστευτή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση), Μαρκοβίτη, Ουγγρίνη και Βλαχάκη, ενώ σημειώνουμε τις σημαντικές απουσίες των Τσιμτσιρίδη και Φουντούλη.

Μ.Α.Κ: Μαρκοβίτης 22,Ουγγρίνης 20,Τσιμτσιρίδης ,Μπιλιούρης 4,Ταπάντζης Β. ,Μπεσλίκας ,Βλαχάκης 11,Φουντούλης,Σιστάκος 7,Μπιτέρνας 8,Ταπάντζης Μ .

Rolling Stone: Χαρατσίδης ,Μπερσος 2,Καπετανόπουλος 5 ,Χατζησάββας , Σωτηρόπουλος 31,Μόρφης ,Σπορέλας 13,Αμοιρίδης 2,Σημαιοφορίδης 18,Τσαχαλίδης Γ. ,Παπαπέσιος ,Τσαχαλίδης

 

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα