Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 18:50

Χάντμπολ: Απολογισμός του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος για τον Ζαφειράκη Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελείωσε ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 με την ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ να βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς και την ακολουθούν τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ με 5 βαθμούς , η ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ με 4 βαθμούς και ο ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ  με -3 ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και είναι η μία ομάδα η οποία έχει υποβιβαστεί.

Ο απολογισμός για την ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ είναι 3 νίκες και 6 ήττες.

Η ομάδα ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο με πολλές προσδοκίες αλλά δυστυχώς οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών παιχτών της δημιούργησαν αρκετά προβλήματα.

Μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές ήρθε και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία η οποία και συνδυάστηκε με την 1η νίκη της ομάδας.

Παρά τα προβλήματα η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις  σε πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά έχασε στις λεπτομέρειες.

Αυτό που πρέπει για ακόμη μια φορά να αναφερθεί είναι η τρομερή στήριξη των φιλάθλων στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ίδιο και στο 2ο γύρο.

 

Παρόλα τα προβλήματα η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο

και βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και το τεχνικό τιμ των Γιούπη Γ & Πρωτογέρη Α προσπαθεί να χτίσει μια νέα ομάδα σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα .Με τη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές ,με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρεί το δρόμο της.

Ο 2ος γύρος της Α2 ξεκινάει στις 21/1/2016

Η ομάδα καλείται να βγάλει ένα πολύ  δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες αγωνιστικές μιας και έχει δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες με ΔΡΑΜΑ & ΙΩΑΝΝΙΝΑ και κατόπιν αγωνίζεται εντός έδρας με τον πρωτοπόρο ΦΑΙΑΚΑ .

 

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα την Κυριακή 8/1/2016 και ώρα 16.30 η εφηβική ομάδα αγωνίζεται στη Βέροια με αντίπαλο το ΦΙΛΙΠΠΟ.

Κλείνοντας το τμήμα χαντμπολ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

 

 

Σχετικά Άρθρα