Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 23:08

Ζαφειράκης Μπάσκετ: Νίκη επί της Αλεξάνδρειας, το Σάββατο εκτός με Σκυδραϊκό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με νίκη προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη καθώς επιβλήθηκε στο κλειστό της πόλης μας επί της αξιόμαχης Αλεξάνδρειας με σκορ 59-48.

 Η ομάδα μας δεν παρουσίασε καλό θέαμα, είχε έντονο επιθετικό πρόβλημα, αλλά η καλή άμυνα που δεν επέτρεπε τους παίκτες της Αλεξάνδρειας λειτούργησε σαν αντίβαρο στις κακές επιθετικά επιλογές. Στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες ήταν κακές με αποτέλεσμα αυτό να λήξει με 11-10 υπέρ της ομάδας μας. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πιο δυναμικά και το ημίχρονο την βρήκε προηγούμενη με σκορ 29-26. Στο 2ο ημίχρονο οι κάπως πιο ορθές επιλογές στην επίθεση έδωσαν το δικαίωμα να ξεφύγει ο Ζαφειράκης στο σκορ παίρνοντας μια διαφορά σχετικά ασφαλείας την οποία διατήρησε ως το τέλος. Η σύνθεση της ομάδας μας: Βάιγκαντ 12, Δίντσης, Μουρατίδης 11, Ζιάννης 4, Βαδόλας 2, Μπάμπος, Ζαχαριάδης 8, Σκουλαριώτης 10, Σιδηρόπουλος 8, Ζέφυρος, Λιόλιος, Τούφας 4.

Η ομάδα μας με αυτή τη νίκη έμεινε στην 5η θέση και βρίσκεται στην ουσία στο κατόπι του ΓΑΣ Έδεσσας προκειμένου να μπει στη πρώτη τετράδα. Στη μάχη του υποβιβασμού δε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκονται πλέον οι ομάδες του Σκυδραικού και της Βαφύρας. Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ταξιδεύει στη Σκύδρα για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Σκυδραικό.

Άλλη μια μπασκετική παράσταση είχαμε για το εφηβικό τμήμα του Ζαφειράκη το οποίο επικράτησε στο κλειστό της πόλης μας με 90-48 επί του Πανεδεσσαικού. Οι παίκτες μας πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα στους λιγοστούς θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι και πέτυχαν εύκολα τη 10η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 44-19. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του γεννημένου το 2007 Βασίλη Πουρλίδα ο οποίος μάλιστα πέτυχε και 5 πόντους! Η σύνθεση: Μπολιός 10, Θωμασιάδης 2, Κελεμουρίδης, Κελέσμητος 2, Μπάμπος 20, Ζέφυρος-10, Δίντσης 26, Ζαχαριάδης 15, Πουρλίδας 5.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας ταξιδεύει στη Βέροια για αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΟΚ.

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση και για το παιδικό τμήμα του Ζαφειράκη καθώς επικράτησε στο κλειστό της πόλης με 51-34 επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Η ομάδα μας με εντυπωσιακή άμυνα (είναι χαρακτηριστικό ότι τα Γιαννιτσά σε όλο το 2ο ημίχρονο πέτυχαν μόλις 8 πόντους) και με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Σχετικά Άρθρα