Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 17:54

Coffee box στη Νάουσα: Με έμφαση στην ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με έμφαση στην ποιότητα αλλά και στην άψογη εξυπηρέτηση το«Coffee box», το  νέο café της Νάουσας κάνει ήδη την  διαφορά και ανεβάζει τον πήχη σε όσους και όσες αναζητούν κάτι παραπάνω στην καθημερινή τους συνήθεια και απόλαυση.

Με βάση την ξεχωριστή ποιότητα και σιγουριά της HAUSBRANDT, ο Γιώργος Καραμπινέσης τόλμησε να επενδύσει σ ένα πανέμορφο, οικείο και ζεστό χώρο, στην Αλεξάνδρου Χωνού 6 στο κέντρο της Νάουσας.

Κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωριστού αυτού  μείγματος καφέ,  η μεσαία οξύτητα και σώμα με το αλάνθαστο άρωμα που απορρέει από τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας κόκκων της ποικιλίας Canal Grande.

Εκτός από τον  καφέ, φυσικά μπορείτε να απολαύσετε κρύα και ζεστά ροφήματα αλλά και χειροποίητα σάντουιτς διαφόρων γεύσεων, που θα ικανοποιήσουν όλους όσοι επιθυμούν ένα γρήγορο αλλά ποιοτικό πρωινό ή προσέχουν την διατροφή τους.

 

Το Coffee box διαθέτει και deliveryγια να έχετε τον καφέ, το ρόφημα, το σάντουιτς  και το γλυκό  στο χώρο σας σε λίγα μόνο λεπτά. Η φιλοσοφία αυτής  της νέας πρότασης για τη Νάουσα, επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ενός μαγαζιού που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές του  καφέ HAUSSBRANDT και όλων των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει.

«Έλατε  να σας εξυπηρετήσουμε, να γνωριστούμε κα να  ξεκινήσουμε ωραία την ημέρα μας!»

Coffee box Γιώργος Καραμπινέσης

 

Διεύθυνση

Αλεξάνδρου Χωνού 6

Νάουσα Ημαθίας

Τηλ. επικοινωνίας  Delivery

2332024446