Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 14:58

Απολαυστικά ροφήματα σοκολάτας στο Coffee box στη Νάουσα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Coffee box στη Νάουσα σας προσφέρει απολαυστικές ζεστές  και κρύες σοκολάτες.

Το παχύρρευστο, πυκνό, ηδονικό ρόφημα: που βάφει τα χείλη και εισχωρεί στην ψυχή, έρχεται σε διάφορες γεύσεις στο Coffee box. Μπορείτε να απολαύσετε σοκολάτα κρύα ή ζεστή Lila Pause, Bueno, λευκή με καραμέλα και μπισκότο, ενώ για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, σοκολάτα με πρωτεΐνη.

Στο Coffee box, o Γιώργος Καραμπινέσης και οι συνεργάτες του, θα σου φτιάξουν το αγαπημένο σου ρόφημα σύμφωνα με τα γούστα σου σ’ ένα θεσπέσιο γευστικό παιχνίδι,  πλούσιο σε γεύση, μεθυστικό σε άρωμα και λαχταριστό σε εικόνα.

Άλλωστε ένα ρόφημα απολαυστικής σοκολάτας πάντα μοιάζει ιδανική επιλογή, και για το πρωί αλλά και για το απόγευμα.

Ανακοίνωση

 

Κατόπιν των χθεσινών αποτελεσμάτων, το κατάστημα μας θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 10 το βράδυ, λειτουργώντας και τηρώντας αυστηρά τα νέα έκτακτα μέτρα. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας θα πραγματοποιείται με :

☑Παραγγελίες εντός καταστήματος <<#TakeAway>>, όπου η αναμονή δεν επιτρέπεται να είναι άνω των 5 ατόμων

☑ DELIVERY : 23320 24446 μέχρι τις 9 το βράδυ

☑ Εντός της επιχείρησης δεν υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα

 

Με βάση την ξεχωριστή ποιότητα και σιγουριά της HAUSBRANDT, ο Γιώργος Καραμπινέσης τόλμησε να επενδύσει σ ένα πανέμορφο, οικείο και ζεστό χώρο, στην Αλεξάνδρου Χωνού 6 στο κέντρο της Νάουσας.

Κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωριστού αυτού  μείγματος καφέ,  η μεσαία οξύτητα και σώμα με το αλάνθαστο άρωμα που απορρέει από τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας κόκκων της ποικιλίας Canal Grande.

Εκτός από τον  καφέ, φυσικά μπορείτε να απολαύσετε κρύα και ζεστά ροφήματα αλλά και χειροποίητα σάντουιτς διαφόρων γεύσεων, που θα ικανοποιήσουν όλους όσοι επιθυμούν ένα γρήγορο αλλά ποιοτικό πρωινό ή προσέχουν την διατροφή τους.

Το Coffee box διαθέτει και delivery για να έχετε τον καφέ, το ρόφημα, το σάντουιτς  και το γλυκό  στο χώρο σας σε λίγα μόνο λεπτά. Η φιλοσοφία αυτής  της νέας πρότασης για τη Νάουσα, επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ενός μαγαζιού που να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προδιαγραφές του  καφέ HAUSSBRANDT και όλων των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει.

 

Coffee box Γιώργος Καραμπινέσης

 

Διεύθυνση

Αλεξάνδρου Χωνού 6

Νάουσα Ημαθίας

Τηλ. επικοινωνίας  Delivery

2332024446