Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 14:40

Ματαιώνονται οι παρελάσεις στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με τις επιταγές της Κυβέρνησης (ΚΥΑ των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας, το υπ’ αρ. 19016/19-03-2020 έγγραφο του ΥΠΕΣ, τις γενικές οδηγίες του ΠΟΥ και ΕΟΔΥ), ματαιώνονται οι παρελάσεις (στρατιωτικές και μαθητικές) για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, καθώς και κάθε άλλης εκδήλωσης στο πλαίσιο εορτασμού απελευθέρωσης της Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Επίσης,δεν θα τελεστούν Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς, όπως και  η κατάθεση στεφάνων και οι λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.

Σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνεται ο σεβασμός προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ως ελάχιστος φόρος τιμής, σε όλα τα καταστήματα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, θα αναρτηθεί η Ελληνική Σημαία. Καλούμε δε, τους συνδημότες μας να πράξουν το ίδιο.

Μένουμε σπίτι και υψώνουμε την ελληνική σημαία, με ομοψυχία, ενότητα και συλλογική ευθύνη, με σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στην ιστορία μας.