Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 16:01

Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα : Ποιότητα, εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη στην Επισκοπή Νάουσας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα  Euronics αντιπροσωπεύεται επάξια στην Ημαθία και στη Νάουσα από το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών «Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα»   στην Επισκοπή Νάουσας.

Στο κατάστημα  «Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα» θα βρείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, άριστη εξυπηρέτηση και πολυετή εμπειρία.

Η εταιρία θέτει ως βασικό της στόχο τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες της καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού και των ηλεκτρικών συσκευών από το 1966, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  στην Επισκοπή Νάουσας.

Το κατάστημα  είναι μέλος του  Ομίλου Euronics και αυτό  το γεγονός αποτελεί εγγύηση για τις αγορές  σας. Γι αυτό το λόγο άλλωστε βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε υψηλή θέση στη συνείδηση των πελατών του, καθώς το εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για την αγορά οικιακών και ηλεκτρικών συσκευών..

Τι θα βρείτε στο κατάστημα  «Euronics Αθανασιάδη Γρ. Χρυσούλα»

Στο κατάστημα μεταξύ άλλων θα βρείτε τα εξής:

Ηλεκτρικές Συσκευές (ελεύθερες και  εντοιχιζόμενες), Ηλεκτρονικές Συσκευές, Έπιπλα για όλο το σπίτι σε ποικιλία σχεδίων και  χρωμάτων, Κλιματιστικά Συστήματα

Επίσης θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία

Οικιακό Εξοπλισμό, Σκεύη, Υαλικά, Μικροσυσκευές, Είδη Δώρων. Συσκευές Υγραερίου. Σόμπες (χαλαζία, πετρελαίου, ξύλου), Παιδικά Δωμάτια για αγόρια και κορίτσια, Ποικιλία συνθέσεων, λειτουργικά σχέδια και χαρούμενα χρώματα, Δωμάτια σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.

Όλα τα έπιπλα είναι ασφαλή, ποιοτικά και αντέχουν στο χρόνο.

Το κατάστημα παρέχει μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα σαλόνια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με χαμηλό επιτόκιο, ευέλικτες δόσεις και δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση στο χώρο σας.

 

 

 

 

 

EURONICS ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ  ΓΡ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Επισκοπή Ναούσης

Υπεύθυνος: Αθανασιάδη  Χρυσούλα

Τηλ: 2332044244

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http://www.euronics.gr/