Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 16:39

Με επισημότητα οι εκδηλώσεις για την 109η Επέτειο Απελευθέρωσης της Νάουσας από τον τουρκικό ζυγό (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με κάθε επισημότητα παρουσία και των τεσσάρων βουλευτών Ημαθίας, πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την 109η Επέτειο Απελευθέρωσης της Νάουσας από τον τουρκικό ζυγό το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε Εωθινό από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, σήμαναν  χαρμόσυνα οι καμπάνες και στη συνέχεια έγινε η έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης.

Ακολούθησε η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αποδόθηκαν τιμές από την Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας και τον Στρατό και έπειτα έγινε η  Επιμνημόσυνη δέηση η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας  Γεώργιο Κελεπούρη και  κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Υπενθυμίζουμε πως στην 8 το βράδυ θα διεξαχθεί μουσική παράσταση του σύγχρονου - παραδοσιακού μουσικού συγκροτήματος “Stringless” στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα ΕΡΙΑ).

Επισημαίνεται ότι οι εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν τηρουμένων των υγειονομικών   μέτρων προστασίας και ασφάλειας για τη νόσο Covid -19.