Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 12:45

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Νάουσας (video, φωτορεπορτάζ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αποκορύφωμα την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση και με ανοιξιάτικό καιρό, ο Δήμος Νάουσας πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις ις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Αντιστράτηγος Π.Σ. ε.α. κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση ενώ ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων ορίστηκε ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άγγελος Τόλκας/

Το πρωί πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος,  απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική της πόλης και το Στρατό, ενώ παρέστησαν αντιπροσωπείες όλων των Σχολείων με τις Σημαίες.

 

Στη συνέχεια, έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έκανε η Εκπαιδευτικός του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας κ. Αναστασία Φύκατα και στη συνέχεια, ενός λεπτού σιγή υπέρ των πεσόντων και Εθνικός Ύμνος.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε παρέλαση στο ν χώρο μπροστά από το Ηρώο της πόλης.

Προηγήθηκε η Φιλαρμονική, παρέλασαν Ανάπηροι και Τραυματίες πολέμου, ο έχων το Γενικό Πρόσταγμα, Πολιτιστικά Σωματεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, Οδηγοί, Πρόσκοποι, Στρατός.

Της παρέλασης ηγήθηκε  η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του 2ου Λυκείου Νάουσας κ. Θεοδώρα Μαυρίδου.