Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 21:26

Τον Σεπτέμβριο η δημοπράτηση του Κυνοκομείου Νάουσας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με σημαντικότερη είδηση πως κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο του 2022 θα δημοπρατηθεί το έργο του Κυνοκομείου Νάουσας και θα υπάρξει ανάδοχος, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης  για τα  αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς  από το Δήμο Νάουσας, το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4 Απριλίου).

Η είδηση βγήκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Τζουβάρα, στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας σε συνεργασία με συλλόγους φιλόζωων, κτηνιάτρους, εκπαιδευτές σκύλων και καλλιτεχνών.

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας,  Παιδείας,  Αθλητισμού και  Υγείας, Βασίλης Τζουβάρας, συνέχισε ο κτηνίατρος Βαγγέλης Κύρρου  που αναφέρθηκε στην ευζωία των ζώων.

Συνέχισε η Βούλα Τζεβελέκου από τον σύλλογο  «Φίλοι των Ζώων Νάουσας» και τέλος η δικηγόρος Αναστασία Βασιλειάδου,  αναφέρθηκε στην νομοθεσία για τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα συντροφιάς, τις ευθύνες και τις κυρώσεις

Μετά τις ομιλίες  πραγματοποιήθηκε συναυλία με τους Νίκο Βαρούδη, Τρύφων Παζαρέντζη, Ανδρέα Σαρμπίνο, Τάσο Πιπιλιάρη, Γιάννη Κυρμάνογλου και Κώστα Λιβέρη.

Σημειώνουμε πως στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης Δράση με θέμα «Ο ρόλος του σκύλου ως σύντροφος στην οικογένεια» με την συμμετοχή των εκπαιδευτών σκύλων Αρετής Σπυρίδου και Χρήστου Τσιάρα.