Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 17:45

Βράβευση του μαθητή της Γ’ τάξης του 1ου Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας Αναστάση Π. Μπίλη για την εργασία του με τίτλο «Η συμβολή των Μακεδόνων στον στρατό του Καποδίστρια»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, στην γειτονική Έδεσσα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και βράβευση των καλύτερων εργασιών που διαγωνίστηκαν στον Διαπεριφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό «Διακόσια χρόνια ελεύθερου ελληνικού κράτους. Η συνεισφορά των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα».

 Τον διαγωνισμό διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κατά την περσινή σχολική χρονιά 2020-2021. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο μαθητής Αναστάσιος Π. Μπίλης,  ο οποίος ως μαθητής της Γ΄ τάξης του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας πρώτευσε στην κατηγορία του δοκιμίου μαθητών γυμνασίων με την εργασία «Η συμβολή των Μακεδόνων στον στρατό του Καποδίστρια», η οποία πρόκειται σύντομα να δημοσιευτεί. Η διευθύντρια και ο σύλλογος των διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν τον νικητή και του εύχονται κάθε πρόοδο στις σπουδές του στο Λύκειο.