Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 09:46

Γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Τάξης του 1ου Λυκείου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γιορτή αποφοίτησης των παιδιών της Γ Λυκείου πραγματοποίησε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ναούσης το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022.

Σε μια όμορφη και εξίσου άρτια οργανωμένη εκδήλωση, οι μαθητές, οι γονείς των  παιδιών και σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με πρώτη τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Λούκα  συμμετείχαν στην εκδήλωση και απόλαυσαν τα εδέσματα και τα κεράσματα που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου, πατέρας Νικόλαος Παπαθεοδώρου, χαιρετισμό έκαναν ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παπαδόπουλος, η διευθύντρια του σχολείου κ. Λούκα, καθώς και η εκπρόσωπος των παιδιών Ι. Παλασιδου.

Απονεμήθηκαν στους μαθητές τα απολυτήρια και ακολούθησε βίντεο με ανασκόπηση από τη χρονιά που πέρασε και την εκδρομή των παιδιών.

Ο σύλλογος αφού ευχήθηκε καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλα τα παιδιά για την τιμή της παρουσίας τους στην εκδήλωση.