Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 09:58

Μπακαλιάρος που κάνει…. Κρατς και νηστίσιμες λιχουδιές την 25η Μαρτίου στην ταβέρνα «Παραδοσιακό» στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πεντανόστιμα νηστίσιμα πιάτα για την γιορτή της 25ης Μαρτίου στο αγαπημένο σας  στέκι στην Ταβέρνα «Παραδοσιακό» στη Νάουσα.

Ο Γιάννης Μπλιούρης και το επιτελείο του έχει να σας προτείνει να επιλέξετε μεταξύ μιας ποικιλίας σε νηστίσιμα, παραδοσιακά πιάτα που περιλαμβάνονται στο ειδικό νηστίσιμο μενού του καταστήματος

Μπακαλιάρος που κάνει…κρατς, κριθαρότο με γαρίδες, γαριδομακαρονάδα, καλαμάρια γεμιστά και φυσικά παραδοσιακά ντολμαδάκια είναι μερικά από τα πιάτα που ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας και θα σας απογειώσουν.

Με γνώμονα το τρίπτυχο  Νοστιμιά – Ποιότητα και άριστη Εξυπηρέτηση, η γνωστή ταβέρνα της Νάουσας ανανεώνει συχνά το μενού της με νέες γεύσεις αλλά και κλασικά παραδοσιακά πιάτα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της γευσιγνωσίας του τόπου μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος της Νάουσας αλλά και οι επισκέπτες έχουν αγκαλιάσει  το «Παραδοσιακό»  και  το έχουν εντάξει  τόσο στις οικογενειακές εξόδους όσο  και στις ευχάριστες στιγμές διασκέδασης με φίλους.

Το «Παραδοσιακό» είναι  μια οικογενειακή επιχείρηση, η  οποία κρατά ψηλά τις ιστορικές της αξίες, αλλά προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των εποχών και τις επιθυμίες της ελληνικής παρέας,.

Το πιο σημαντικό είναι όμως πως στο «Παραδοσιακό» θα νιώσετε οικεία, σ ένα φιλικό περιβάλλον , ιδανικό για παρέες που τους αρέσει το καλό φαγητό  με ποιότητα,  σέρβις και καλές τιμές.

 

Ταβέρνα «Παραδοσιακό»

 

http://www.tavernaparadosiako.gr/

Μ. Αλεξάνδρου 28, Νάουσα Ημαθία

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: +30 2332 029132

E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.