Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 20:29

Συμμετοχή των μαθητών του ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ στον τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Young Business Talents

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το  ΕΠΑΛ Νάουσας για τρίτη χρονιά συμμετείχε στον τελικό του πανελλήνιου  διαγωνισμού  επιχειρηματικότητας YoungBusinessTalents με τη μοναδική που προκρίθηκε από όλη την Ημαθία . 

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού την Παρασκευή 31 Μαρτίου στην Αθήνα. Οι μαθητές του τμήματος Οικονομίας ΕΠΑΛ Νάουσας Δημήτρης Τσίλης, Αλέξανδρος Τσακίρης και Γιώργος Ψηρίδης διαγωνίστηκαν  μεταξύ μαθητών  75 ομάδων από λύκεια και κολλέγια όλης της χώρας. Η συμμετοχή και επιτυχία αυτή των μαθητών στο διαγωνισμό YoungBusinessTalentsυπήρξαν ιδιαίτερα πολύτιμες,  καθώς επί 4 μήνες ασκήθηκαν σε ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο που παρέχει στους μαθητές μια πρακτική εμπειρία πάνω στο θεωρητικό περιεχόμενο των οικονομικών μαθημάτων τους , επιτρέποντάς τους να μάθουν βιωματικά και να διοικήσουν μια εταιρεία εκτελώντας όλες τις σχετικές ενέργειες σε μια αναπαράσταση ρεαλιστικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος , όπως συμβαίνει στην πραγματική οικονομία.Την ομάδα συνόδεψαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες Θωμαή Τσιακίρη και Ελένη Τύπου.