Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 16:15

Εσώρουχα, πυτζάμες, φόρμες «Πολύζος» στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εταιρεία  «Πολύζος» ιδρύθηκε το  2006 στη Νάουσα  από τους Αντώνη και Γιώργο Πολύζο και έχει ως αντικείμενο  την εμπορία  και πώληση εσωρούχων., πυτζαμών και αθλητικών φορμών για το παιδί, τον άντρα και τη γυναίκα όλων των ηλικιών.

Με 10ετή σχεδόν εμπειρία στον χώρο κατασκευής και εμπορίας εσωρούχων μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άμεση εξυπηρέτησή σας. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε είδους παραγγελία  και θα χαρούμε να σας δούμε στον χώρο μας και να συνεργαστούμε.

Σ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που ο κόσμος της Νάουσας και όχι μόνο, το έχει αγαπήσει άλλωστε η φιλοσοφία μας είναι να νιώθουν οι πελάτες μας πως εισέρχονται σ ένα οικείο χώρο.

Στηρίζουμε την ελληνική αγορά, και τα προϊόντα μας  είναι από Έλληνες Βιοτέχνες. Διαθέτουμε γυναικεία συλλογή νυχτικών, πυτζαμών, φορμών, Homewear.. Ανδρική συλλογή πυτζαμών, Παιδική- εφηβική συλλογή πυτζαμών, νυχτικών για κορίτσια Παιδική- εφηβική συλλογή πυτζαμών για αγόρια. Επίσης, κάλτσες, καλτσόν και φυσικά αθλητικές φόρμες.

Εφοδιάζουμε με αθλητικές φόρμες, στολές, μπλουζάκια, παντελονάκια, αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Ακαδημίες.

Ακόμη, συνεργαζόμαστε με μαγαζιά και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την πώληση ρούχων εργασίας.

Η ποικιλία και η άνεση συναντούν την άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές και τη φιλική εξυπηρέτηση. Σκοπός της εταιρείας  μας είναι να παρέχει μια πλούσια συλλογή εσωρούχων και ρούχων υψηλής ποιότητας που να προσφέρουν άνεση, κομψότητα και να εμπνέουν εμπιστοσύνη στους πελάτες/καταναλωτές – σε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

 

 

 

Το 2016 κλείνουμε 10 χρόνια και έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εσάς!

Σας περιμένουμε στο μαγαζί μας.

Αντώνης Πολύζος

Γιώργος Πολύζος

 

Μεταμορφώσεως 1 Νάουσα Ημαθίας

Τηλ. 2332021500

E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

.

Σχετικά Άρθρα