Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 13:11

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε οικογένειες στη Νάουσα – Μία επανασύνδεση με παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Καθόλου καλά τα μαντάτα για την κοινωνία της Νάουσας την ώρα που ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Η ΔΕΗ σύμφωνα με πληροφορίες  μας, από την Τρίτη έχει προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος σε οικογένειες στη Νάουσα.

Οικογένειες  οι οποίες επί τω πλείστον δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν, ενώ ο κατάλογος των οικογενειών στις οποίες επίκειται να κοπεί το ρεύμα είναι αρκετά μεγάλος.

Το ζήτημα είναι σοβαρό και ήδη το Εργατικό Κέντρο Νάουσας με παρέμβαση του έχει καταφέρει να γίνει μια επανασύνδεση σε σπίτι που είχε κοπεί το ρεύμα, επαναλαμβάνουμε στη Νάουσα. Η παρέμβαση του Εργατικού  Κέντρου έχει να κάνει με την μείωση του ποσού που επιβάλλει η ΔΕΗ για να επανασυνδεθεί.

Σύμφωνα με όσα μας είπε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάκης Τσίτσης, θα υπάρξουν άμεσα παρεμβάσεις  είτε με τη μορφή διαμαρτυρίας είτε συλλαλητηρίου ενώ θέση θα πρέπει να πάρει και ο Δήμος Νάουσας.

Το πρόβλημα φυσικά δεν λύνεται τόσο εύκολα καθώς  υπάρχουν κι άλλα σπίτια, κι άλλες οικογένειες, ανέργων ή χαμηλόμισθων οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα.

Και όλα αυτά επαναλαμβάνουμε λίγο πριν μπει ο χειμώνας…

Σχετικά Άρθρα