Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 22:06

Τα... χριστουγεννιάτικα του Μαμουτζή σας περιμένουν!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το νέο κατάστημα Μαμουτζής, γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στη νέα του διεύθυνση και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε (και να κολαστείτε) με όλες τις λιχουδιές που θα βρείτε στα ράφια του!

Από χειροποίητες σοκολάτες υγείας, γάλακτος και λευκή με φουντούκια ή αμύγδαλα μέχρι σοκολάτακια σε …Christmas mood.

Αξίζει να δοκιμάσετε και τα νέα κουφέτα – σοκολατάκια σε γεύσεις που ξεχωρίζουν Τιραμισού, Καρύδα, Στρατσιατέλα, μήλο – κανέλα, τα αποξηραμένα φρούτα που κάθε χειμώνα έχουν την τιμητική τους, αλλά και τα νέα παξιμαδάκια με ρίγανη και πάπρικα!

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει στο Μαμουτζή όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά όλο το χρόνο, είναι οι ξηροί καρποί. Το όνομα Μαμουτζής είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εξαιρετική ποιότητα των ξηρών καρπών από το 1957.

Έτσι, τώρα τις γιορτινές ημέρες, με το κρασί ή το ποτό σας, οι ξηροί καρποί κορυφαίας ποιότητας από τον Μαμουτζή, θα σας συνοδεύουν εξαιρετικά σε κάθε σας γουλιά.

Από το κατάστημα Μαμουτζής, Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά!

 

Κατάστημα Μαμουτζής στην Βενιζέλου 20 – Νάουσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23320 28949, καθώς και 23320 42990 στο 5ο χλμ Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας

www.mamouzis.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα