Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 17:00

Επίσκεψη της Β’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Νάουσας στην Αθήνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου μέχρι την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, 39 μαθητές της Β΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Νάουσας, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου Νίκο Κύρου και τις καθηγήτριες Ολυμπία Κελεμουρίδου και Αθηνά Κουτσογιάννη, επισκέφθηκαν την Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν  στο κτήριο της Βουλής και στην έκθεση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και  ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του κοινοβουλίου.

Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στην Ακρόπολη, όπου συνάντησαν τον ευρωβουλευτή Μανόλη Γλέζο, το Πλανητάριο, όπου παρακολούθησαν προβολή σχετική με τον πλανήτη μας, το Αττικό πάρκο, το Ζάππειο, όπου παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τις θηριωδίες των ναζί κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτση, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό Στάδιο, το θωρηκτό Αβέρωφ κ.λ.π. Επίσης παρακολούθησαν παράσταση στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Οι μαθητές έδειξαν άριστη διαγωγή και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από όλους .

Σχετικά Άρθρα