Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 15:14

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε παρά το τσουχτερό κρύο, ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Νάουσα.

 

Το πρωί της Παρασκευής στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  τελέστηκε  η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο σιντριβάνι της Πλατείας Καρατάσου. Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Βασίλης Ντουράκος.

 

 

Στη συνέχεια, στο  Άλσος του Αγίου Νικολάου  πραγματοποιήθηκε  κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παντελεήμονος. Παρόντες από πλευράς επισήμων οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς του δήμου. Τον  σταυρό έπιασε ο Βλαδίμηρος  Τζειναρίδης ενώ στα παγωμένα νερά του Αγίου Νικολάου βούτηξαν 5 συνολικά άτομα. Για μία ακόμη φορά όμω την παράσταση έκλεψαν τα άλογα και οι αναβάτες τους που μπήκαν στον ποταμό.

Στη συνέχεια, στο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο( Αγ. Νικόλαο ) τελέστηκε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παντελεήμονος και με την παρουσία της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας, του Swim Club και του Πήγασου.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα