Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 07:53

Παρουσιάστηκαν με επιτυχία τα τραγούδια "8 Παιδικές Ζωγραφιές” (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού και την διεξαγωγή συναυλίας στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στις 18 Ιουνίου, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, από  τον Σύλλογο Τέχνης & Πολιτισμού “Απόστολος Καλδάρας”, τους Συλλόγους  Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων 8ου Νηπιαγωγείου, 8ου Δημοτικού, 3ου Γυμνασίου Νάουσας και των εκπαιδευτικών των σχολείων, η παρουσίαση  , αλλά και ακρόαση των τραγουδιών του cd με τίτλο “8 Παιδικές Ζωγραφιές”.

Η Μουσική – Στίχο είναι του  Κώστας Καλδάρα (στο τραγούδι “Ευχή” οι στίχοι είναι της Λίνας Βαλσαμίδου) και τραγουδούν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαίρη Δούτση και 40 μαθητές και μαθήτριες των σχολείων.

 

 «Η Νάουσα, γίνεται για μια ακόμη φορά πηγή Πολιτισμού και Παιδείας και αποδεικνύει ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, μπορεί να δημιουργεί πραγματικό πολιτισμό με βασικό γνώμονα τα παιδιά. Η δημιουργία αυτού του καλλιτεχνικού έργου από τα σχολεία μας, όχι μόνο είναι κάτι μοναδικό και πρωτοπόρο, αλλά είναι κι ένα παράδειγμα προς μίμηση, που θα βρει ανταπόκριση και εκτίμηση απ' όλη την Ελλάδα. Θεωρούμε, ότι η δισκογραφική αυτή προσπάθεια, έχει τις ποιοτικές προδιαγραφές που αρμόζουν σε ένα έργο που αφορά στα παιδιά μας, προέρχεται και απευθύνεται σε αυτά, (αλλά και στους μεγάλους), με την καλλιτεχνική αρτιότητα των συντελεστών και της παραγωγής. Επειδή όμως ένας δίσκος με τραγούδια δεν περιγράφεται, αλλά ακούγεται, είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα αγαπήσετε τα τραγούδια αυτού του δίσκου», τόνισε ο Ναουσαίος πλέον Κώστας Καλδάρας ο οποίος ενημέρωσε του παρευρισκομένους πως στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία γι αυτό το σκοπό στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο αντιδήμαρχος Νάουσας Στέργιος Δάγγας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τέως δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Τάκης Ρίζος και ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Δημησκής.

 

 

Σχετικά Άρθρα