Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 18:39

«Πολλοί οι λόγοι... ΝΑΙ, ΑΞΙΖΕΙ να συμπαραταχθούμε...»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το Νίκο Κουτσογιάννη διαφέρουμε αρκετά σε ιδέες και προσεγγίσεις. Όλα όμως παραμερίζονται όταν η κουβέντα έρχεται στον τόπο και τα οράματα μας γι’ αυτόν. Στα χαρακτηριστικά που θεωρούμε πως πρέπει να έχουν οι άνθρωποι που θα πρέπει ν΄ ασχολούνται με τα κοινά και οι οποίοι θα τον σπρώξουν μπροστά, στο μέλλον. Η Εργατικότητα, η Τιμιότητα, η Ευελιξία, η Αφοσίωση και η Βιωματική γνώση των αναγκών του τόπου μας φέρνουν κοντά.

 

Προσωπικά, γνωρίζω καλά την αξία του να μεγαλώνεις και να δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στο χωριό. Τις αρετές του, τις ιδιαιτερότητές του, τις ηθικές αξίες που ακόμη καλά κρατούν. Με πονάει η διάκριση ανάμεσα στην πόλη και στα χωριά που την περιβάλλουν ακόμη. Στόχος μας είναι να σφυρηλατήσουμε επιτέλους πιο στενούς δεσμούς ανάμεσα μας και να άρουμε τις διακρίσεις. Δεν αρκεί να βλέπεις και ν΄αναγνωρίζεις το λάθος. Πρέπει και να το διορθώνεις στο μέτρο που σου αναλογεί.

 

Προτίθεμαι να προσφέρω ό,τι μπορώ για να φτιάξουμε κάτι καλύτερο. Πιο δεμένοι, πιο αποφασισμένοι, πιο συγκροτημένοι και ουσιώδεις. Αυτό που εγώ εγγυώμαι είναι ασταμάτητη και ατελείωτη δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Γ. ΣΤΑΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάουσας