Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 18:06

Γιώργος Τασιώνας: Προτεραιότητα στα έργα της τηλεμετρίας, της ολοκλήρωσης του νέου δικτύου, του αποχετευτικού του κάμπου και της είσπραξης των οφειλών, δεν θα συνεχισθεί το έργο των υδροηλεκτρικών (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σημαντικές ήταν οι ειδήσεις που βγήκαν όπως ήταν αναμενόμενο, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Τασιώνα, κατά της διάρκειας της εφ όλης της ύλης συνέντευξης τύπου – ενημέρωσης για όλα τα θέματα που αφορούν τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας.

Ο κ. Τασιώνας έκανε εκτενή αναφορά σε σημαντικά έργα όπως αυτό της τηλεμετρίας, της ολοκλήρωσης του νέου δικτύου της Νάουσας, του αποχετευτικού του κάμπου, της είσπραξης των οφειλών που φτάνουν τα τρεισήμισι εκατομμύρια ευρώ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση της «Ν», δήλωσε πως δεν θα συνεχισθεί το έργο των υδροηλεκτρικών, διότι όπως τόνισε δεν μπορεί να αντέξει το δίκτυο την πίεση του νερού που χρειάζεται για να δουλέψουν οι τουρμπίνες, σύμφωνα με γνώμη ειδικών και επιστημόνων.

Επίσης, σε ακόμη μια ερώτηση της «Ν» δήλωσε πως η ΔΕΥΑΝ διαθέτει 16 άτομα προσωπικό (δυο ΑμΕΑ) αλλά μόλις έναν υδραυλικό και γι αυτό το λόγο η επιχείρηση αναγκάζεται να συνεργάζεται με εξωτερικό συνεργάτη υδραυλικό.