Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 19:27

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας: «Με το νέο διαδικτυακό τόπο, ανοίγουμε νέους δρόμους διαρκούς  επικοινωνίας και διάδρασης με τους δημότες και τους επισκέπτες»

Ο Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας  ανανέωσε τον διαδικτυακό τρόπο πληροφόρησης του κοινού  για τις δραστηριότητες και τις πολιτικές του, θέτοντας σε λειτουργία τη νέα ιστοσελίδα naoussa.gr

Η νέα ιστοσελίδα που τέθηκε ήδη σε πιλοτική εφαρμογή και θα ανανεωθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα με ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που στο μέλλον θα διευκολύνουν  την καθημερινότητα των δημοτών και τις συναλλαγές τους με υπηρεσίες και φορείς,  διαθέτει απλή και φιλική δομή προς τον χρήστη, εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες του  Δήμου και χρήσιμες πληροφορίες. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα εμπλουτίζεται  συχνά  με νέες και ενδιαφέρουσες θεματικές  από το ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων του Δήμου Νάουσας.

Τους επισκέπτες στη νέα ιστοσελίδα καλωσορίζει ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας ο οποίος τονίζει ότι επιδίωξη της δημοτικής αρχής  ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης και ταυτόχρονα πιο  απλής, λειτουργικής και εύχρηστης ιστοσελίδας που ανοίγει δρόμους διαρκούς επικοινωνίας και διάδρασης με τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου. «Μέλημά μας είναι οι  χρήστες   του νέου διαδικτυακού τόπου του Δήμου μας να βρίσκουν αυτό που αναζητούν, χωρίς να χάνουν χρόνο και χωρίς να ταλαιπωρούνται. Οι δημότες και οι επισκέπτες του ιστοχώρου, εκτός από την ενημέρωση, θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και διάδραση με τον Δήμο Νάουσας, καθώς  θα ενσωματωθούν πολλά «εργαλεία». Οι χρήστες έχουν ήδη την δυνατότητα να εγγραφούν, ενώ θα δέχονται SMS στο κινητό τους τηλέφωνο για εκδηλώσεις, θέματα πολιτικής προστασίας και όχι μόνο. Μέσα από την άμεση επικοινωνία και διάδραση του Δήμου με τους δημότες και τους επισκέπτες, υιοθετούμε ένα νέο μοντέλο Διοίκησης στο οποίο ο δημότης και οι ανάγκες του έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο» προσθέτει ο κ. Καρανικόλας.

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας