Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 16:39

Ραγδαίες εξελίξεις στο δήμο Νάουσας: Πρόταση συνεργασίας - συνδιοίκησης από Καρανικόλα προς Κουτσογιάννη, αναμένεται η απάντηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Βαλάντη Λιόλιου

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σύμφωνα με πληροφορίες μας στο δήμο Νάουσας, καθώς υπάρχει ήδη από τη Δευτέρα, πρόταση συνεργασίας από το δήμαρχο και επικεφαλής του «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» Νικόλα Καρανικόλα στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και επικεφαλής του «Κοινού Τόπου» Νίκο  Κουτσογιάννη για την συμμετοχή στην διοίκηση του Δήμου.

Καταιγιστικές οι πληροφορίες έρχονται η μία μετά την άλλη καθώς έχει επιβεβαιωθεί η συνάντηση Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα με τον Νίκο Κουτσογιάννη με σκοπό την συνεργασία των δύο στην διοίκηση του δήμου.

Κάτι που σημαίνει ότι ο «Κοινός Τόπος» αναμένεται να απαντήσει σήμερα το βράδυ για το αν  θα συμμετάσχει με κάποια πρόσωπα μετά από συνεργασία στον Δήμο. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο «πακέτο» συνεργασίας δηλαδή ποιες και πόσες αντιδημαρχίες θ' αναλάβει η παράταξη Κουτσογιάννη ή κάποιο από τα νομικά πρόσωπα, και ποιες οι "κόκκινες γραμμές" του «Κοινού Τόπου» απέναντι στην πρόταση Καρανικόλα. Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα καθώς και πρόσωπα τα οποία θεωρούνται ανεπιθύμητα από την παράταξη Κουτσογιάννη.

Εμείς γνωρίζουμε τα πρόσωπα και τις θέσεις που πρότεινε ο Νικόλας Καρανικόλας αλλά και τις ενστάσεις του Νίκου Κουτσογιάννη. Αναμένουμε όμως την απάντηση του «Κοινού Τόπου» για να δούμε τελικά τι μέλλει γενέσθαι και αν τελικά πάμε σε μια συνεργασία – συνδιοίκηση ή όχι.