Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 15:50

Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» για την συμπλήρωση ενός έτους από τις δημοτικές εκλογές

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

φίλες και φίλοι,

Η 2 Ιουνίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την δημοτική αρχή και το  «ΕΝΑ ΜΑΖΙ».

Πριν από ένα χρόνο δώσατε σ΄ εμένα προσωπικά και στον συνδυασμό μας, καθαρή εντολή να αναλάβουμε τα «ηνία» του Δήμου μας.

Από τότε μέχρι σήμερα, θυμόμαστε καθημερινά και  τιμούμε  την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, η οποία είναι  η «πηγή» της δύναμης που αντλούμε για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επίλυση των  προβλημάτων του δήμου μας, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών.

Προχωράμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με ενότητα και ελπίδα, με όρεξη για δουλειά και καθημερινή προσπάθεια, θέτουμε νέους στόχους και οραματιζόμαστε έναν σύγχρονο  Δήμο, που  βαδίζει με σταθερά βήματα στους δρόμους της ανάπτυξης. Έναν Δήμο που στέκεται αλληλέγγυος δίπλα στα προβλήματα των πολιτών και ιδίως των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων. 

Στην προσπάθειά μας αυτή, σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας.

Κανείς δεν περισσεύει στο εγχείρημά μας να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προοπτικές για τη Νάουσα και τις Τοπικές μας Κοινότητες, που θα δώσουν νέα πνοή στον ευλογημένο αυτόν τόπο που ζούμε.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να γίνουμε συνοδοιπόροι στην «μάχη» για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να συστρατευτούμε για το καλό του τόπου μας, για ένα καλύτερο μέλλον.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στη νεολαία μας, στις οικογένειές μας.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας και σ’ αυτόν τον καθημερινό μας αγώνα, σας θέλουμε δίπλα μας».