Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 18:30

Eπίσκεψη Δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Eπίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμαρχος κ.  Νικόλας Καρανικόλας  ο οποίος συνοδευόμενος από τον  Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού, Χωροταξίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Παύλο Αδαμίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.  Γιώργο Βασιλείου, συναντήθηκε  με τον Διοικητή κ. Βασίλειο Παυλίδη και τον  Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γεώργιο  Μητσιοκάπα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα πρόληψης και πυροπροστασίας του Δήμου Νάουσας, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας με αφορμή την επίσκεψή του στην Π.Υ. Νάουσας δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία που έχουμε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας αλλά και του Νομού Ημαθίας γενικότερα είναι άριστη και συνεχίζει να αποδίδει τα βέλτιστα. Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει τόσο στην αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων όσο και στον τομέα της πρόληψης. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Διοικητή και σε όλα τα στελέχη  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας για την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα σε όλες τις έκτακτες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται στον δήμο μας καθώς και για την άριστη και διαρκή συνεργασία»

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας