Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 17:18

Η αξιοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αξιοποίηση από πλευράς του Δήμου Νάουσας του αναπτυξιακού προγράμματος  «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό τη χρηματοδότηση σημαντικών παρεμβάσεων και υποδομών αλλά και η εξέλιξη του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» ήταν τα κύρια θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε την Δευτέρα (19.04.2021) στην Αθήνα,  ο Δήμαρχος  Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας με τον ΑναπληρωτήΥπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ., Λάζαρου Τσαβδαρίδη και των Αντιδημάρχων Παύλου Αδαμίδη, Αντώνη Καραγιαννίδη και Γιώργου Τριανταφύλλου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στη μεταρρύθμιση στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς και στη δυνατότητα στήριξης των Δήμων μέσω χρηματοδοτικών «εργαλείων» από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καρανικόλας απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Πέτσα να επισκεφθεί τη Νάουσα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας.