Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 11:03

Σωματείο Εργαζομένων «Βαρβαρέσος»: «Η αλληλεγγύη το όπλο μας – Ο αγώνας η δύναμη μας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εμείς οι εργαζόμενοι του εργοστασίου Βαρβαρέσος , οι μόνοι κλωστοϋφαντουργοί που έχουμε απομείνει στη πόλη μας καλούμε όλο το λαό της Νάουσας να στηρίξει το δικαιο αγώνα μας.

Σε μια εποχή που θέλουν τους εργαζόμενους να γίνουν οι δούλοι του 21ου αιώνα εμείς λέμε ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Γνωρίζουμε ότι ο δικός μας αγώνας εκφράζει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας του λαού της Νάουσας και όλου το Νομού.

Κλιμακώνουμε με νέα 24ωρή απεργία την Τρίτη  25/1

Καλούμε στην συγκέντρωση 17:30 στην Κεντρική πλατεία της Νάουσας.

 Διεκδικούμε:

  • Την καταβολή των δεδουλευμένων μας διότι είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της ζωής μας και των οικογενειών μας.
  • Διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς μας , μόνιμη και σταθερή δουλειά  , καλύτερους όρους εργασίας με το σχέδιο Σύμβασης που έχουμε συμφωνήσει μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες.
  • Διεκδικούμε το πάγωμα  δανείων,  λογαριασμών ΔΕΗ, νερό κτλ γιατί απλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

Γνωρίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στη περιοχή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους χαμηλούς μισθούς, με τη μη καταβολή δεδουλευμένων – Δώρων , με την τεράστια ανεργία που μαστίζει τη πόλη μας τα κλειστά εργοστάσια που έκλεισαν απλά γιατί επέλεξαν αλλού να αυγατίσουν τα κέρδη τους οι επιχειρηματίες – « ευεργέτες».

Καλούμε τον κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη να σταθεί δίπλα μας , μαζί μας να παλέψει για καλύτερη ζωή που να ανταποκρίνεται στον αιώνα που ζούμε. Καλούμε ακόμα τους μικροκαταστηματάρχες που βλέπουν τα μαγαζιά τους να μαραζώνουν. Που διακρίνουν τη διαφορά που υπήρχε σε σχέση με τα χρόνια που η πόλη έσφυζε από εργάτες και τα μαγαζιά ήταν γεμάτα.

Σαν καλούμε στο συλλαλητήριο που οργανώνουμε τη Τρίτη 25/1 στις 17:30 στη Κεντρική Πλατεία της Νάουσας γιατί η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας , η δύναμη που έχουμε ανάγκη για τις μάχες που καλείται ο καθένας να δώσει στο χώρο δουλειάς του , στη ζωή του συνολικά. Με αυτές τις αξίες προχωράμε μπροστά.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ!

  • Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα μας
  • Να υπογράψει η εργοδοσία τη Συλλογική Σύμβαση για να ζήσουμε καλύτερα και όχι σαν δούλοι του 21ου αιώνα.

ΤΡΙΤΗ  25/1 ΣΤΙΣ 17:30  ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟ.