Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:43

ΔΕΥΑ Νάουσας: Ετοιμη η μελέτη κατασκευής δικτύου αποχέτευσης για το Γιαννακοχώρι και την Μαρίνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έπειτα από την ολοκλήρωση των  μελετών Άνω και Παλαιού Ζερβοχωρίου καθώς και Μονοσπίτων, ετοιμάστηκε και η μελέτη για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης για το Γιαννακοχώρι και την Μαρίνα. 

Σύμφωνα με την μελέτη ο αγωγός μεταφοράς λυμάτων θα ξεκινάει από το Γιαννακοχώρι θα περνάει από την Μαρίνα και θα καταλήγει στην Επισκοπή όπου υπάρχει ήδη δίκτυο αποχέτευσης που οδηγεί τα λύματα στον νέο Βιολογικό σταθμό του κάμπου. Η επιχείρηση συνεχίζει τις μελέτες και για τις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας που δεν έχουν δίκτυο αποχέτευσης όπως είναι τα Λευκάδια και τα Πολλά Νερά.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

«Ο μεγάλος στόχος της διοίκησης της ΔΕΥΑΝ είναι να μην υπάρχει ούτε μία Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νάουσας χωρίς αποχετευτικό δίκτυο. Στην υλοποίηση αυτού του στόχου ετοιμάζουμε μελέτες έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα μελλοντικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ενώ συγχρόνως στέλνουμε προτάσεις σε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία του κράτους. Το μόνο όπλο για να απορροφήσει η επιχείρηση  χρήματα από τα Δημόσια Κρατικά Ταμεία είναι οι ώριμες μελέτες».

 

Από τη ΔΕΥΑΝ