Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 10:14

Διαδικτυακή συμμετοχή του Δήμου Νάουσας στην Γενική Συνέλευση των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ιστορικών Κήπων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ιστορικών Κήπων (ERHG) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/4/2022 στην πόλη  LloretdeMar(Girona), της Ισπανίας.Για την Ελλάδα η μοναδική πόλη που πήρε μέρος ήταν ηΝάουσα, με την συμμετοχή του Ιστορικού Δημοτικού Πάρκου, ως πλήρες μέλος.

Η εκδήλωση που έγινε στους πανέμορφους κήπους SantaClotilde, είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς κατά την διάρκειά της, απονεμήθηκε στον κ. JaumeDulsat, πρόεδρο του ERHGτο βραβείο, που πιστοποιεί το δίκτυο ως «Πολιτιστική Διαδρομή του Συμβουλίου της Ευρώπης». Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχε διαδικτυακά με δικαίωμα ψήφου ο κ. Νικόλαος Μπάμπος, ως εκπρόσωπος του Δημοτικού μας Πάρκου.

Με αφορμή την εκπροσώπηση της Νάουσας, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ιστορικών Κήπων, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή της πόλης μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια των Ιστορικών Κήπων και παρότρυνε για μια ακόμα φορά τους επισκέπτες του μοναδικού αυτού χώρου να το διαφυλάσσουν ως κόρη οφθαλμού.

 

Από το γραφείο τύπου Δήμου Νάουσας