Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 17:02

Κάτω από συνεχόμενη βροχή πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάτω από συνεχόμενη βροχή πραγματοποιήθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα  . Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Εργατικό Κέντρο Νάουσας έδωσαν το παρόν εργατικά σωματεία καθώς και φορείς  όπως το  «sosΒΕΡΜΙΟ». Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας»  Τσιουλάκος Δημήτρης , ο Γιώργος Κασαπίδης από το sosΒέρμιο ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Τσίτσης Σάκης.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Πόλης η οποία κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφανιών στο μνημείο του δολοφονημένου Γιώργου Βουτυρά πρώτου πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Νάουσας.

Στη συγκέντρωση δόθηκε ηχηρό μήνυμα καταδίκης του Ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία , ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτόν, η αποφασιστικότητα ώστε να μην πληρώσει ο λαός της Νάουσας με το αίμα του και με τη φτώχεια τα δεινά του πολέμου , της ακρίβειας και της εκμετάλλευσης.

Τέλος εκφράστηκε η αλληλεγγύη στους εργάτες της COSCOστο λιμάνι του Πειραιά για τον παλικαρίσιο αγώνα που δίνουν για συνθήκες ασφαλείας και για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης εργασίας.