Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 20:06

Κοινός Τόπος: «Τελικά καθαρίζεται το "φυσικό φαινόμενο"!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Η απάντηση της δημοτικής αρχής σε ένα από τα πολλά προβλήματα ποιότητας ζωής που εντοπίζονται στον παρατημένο στο έλεος του Θεού, Δήμο Νάουσας, ήταν η αναμενόμενη.

Άλλωστε ο εμπαιγμός των δημοτών και η παρουσίαση μιας εικονικής πραγματικότητας αποτελούν τον μοναδικό μηχανισμό επιβίωσης της.

Εκείνο που άλλωστε έχει γίνει απολύτως σαφές σε όλους είναι πως η σημερινή παραπαίουσα διοίκηση στερείται πλήρως οράματος και δεν αναμένεται πλέον τίποτε θετικό από αυτήν.

Αναφορικά με το «φυσικό φαινόμενο» της λίμνης – που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τη συνεχή ανανέωση του νερού - του ούτως ή άλλως παρατημένου πάρκου της πόλης μας, αφού ικανοποιεί την δική τους αισθητική προφανώς και σ’ εμάς, στους δημότες και τους ελάχιστους επισκέπτες δεν μας πέφτει λόγος. Απλώς καταδεικνύει πως η εικόνα της παρακμής και της απουσίας αισθητικής είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη δημοτική αρχή.

Το μείζον όμως δεν είναι το βρώμικο πάρκο, οι θεοσκότεινες γειτονιές, οι μη συντηρημένοι αγροτικοί δρόμοι και τα άπειρα ακόμη προβλήματα της καθημερινότητας που εντοπίζουν οι συνδημότες μας. Προβλήματα που τα αναφέρουν στη δημοτική αρχή και το μόνο που εισπράττουν είναι ψεύτικες υποσχέσεις. Το μείζον είναι πως η διοίκηση παρεμβαίνει μόνο όταν κάτι αναδειχθεί στα κοινωνικά δίκτυα ή όταν το ζητήσει κάποιος «καλός φίλος».

Παρόλο λοιπόν που η Διοίκηση προσπάθησε να δικαιολογήσει το επί δύο εβδομάδων χάλι του πάρκου, σήμερα φιλοτιμήθηκε να ξεκινήσει τον καθαρισμό της λίμνης. Υπογραμμίζουμε δε ότι η κατάσταση αυτή εξελισσόταν κλιμακούμενα προς το χείρον για όλο αυτό το διάστημα και οι αρμόδιοι επιλήφθηκαν αμέσως μετά την δημόσια ανάρτηση μας.

Εμείς δεν θα προβούμε σε προσωπικές επιθέσεις, εμείς εκθέτουμε την πραγματικότητα και η απάντηση της Διοίκησης εκθέτει την ίδια την υπόσταση της.

ΥΓ. Η απαξιωτική αναφορά σε «φοιτητικούς» διαγωνισμούς καταδεικνύει το πως αντιμετωπίζει τους νέους μας η σημερινή διοίκηση και ποιο οδυνηρό μέλλον τους επιφυλάσσει.

ΥΓ2. Η πρώτη φωτογραφία ήταν η κατάσταση της λίμνης του πάρκου με το «φυσικό φαινόμενο». Η δεύτερη η φωτογραφία της διοίκησης του Δήμου με την οποία μας ενημερώνει ότι «Παρόμοιες καταστάσεις συμβαίνουν σε όλα τα πάρκα του κόσμου». Αναζητούνται οι ομοιότητες».

 

Από τον Κοινό Τόπο