Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 21:23

Λαίκή Συσπείρωση Νάουσας: “Άλματα” παραπληροφόρησης!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Άλμα”, Γρ. Μαρκοβίτης, στο depate που οργάνωσε η “Φωνή Ναούσης”, ανέφερε ότι “στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας του 2012 υπήρξε ομόφωνη απόφαση υπέρ της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Βέρμιο”. Είναι ψέμα! Η “Λαϊκή Συσπείρωση” καταψήφισε!

2. Σε περιοδεία, επίσης, του συνδυασμού “Άλμα” στην Επισκοπή, αναφέρθηκε ότι στη διαμαρτυρία φορέων -στο Ανατολικό Κοζάνης- ενάντια στις ανεμογεννήτριες συμμετείχε “μόνο” το “SOS Βέρμιο” και το “Άλμα”. Είναι και αυτό ψέμα! Η αλήθεια είναι ότι συμμετείχε και η “Λαϊκή Συσπείρωση”! Το γνωρίζουν και οι ίδιοι, όπως το γνωρίζουν και όλοι οι παρευρισκόμενοι! Άλλωστε, υπάρχουν φωτογραφίες όπου διακρίνεται η αντιπροσωπεία της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με το σχετικό πανό, αλλά και βίντεο με τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Αγγελάκη (Λάκη) Λακηνάνου! 

Η “Λαϊκή Συσπείρωση”, λοιπόν, ήταν εκεί! Όπως ήταν, είναι και θα είναι και μετά τις εκλογές παρούσα, σε κάθε λαϊκό – εργατικό αγώνα! 

Τα συμπεράσματα, πλέον, ανήκουν στον λαό του Δήμου μας!…

 

 

“Λαϊκή Συσπείρωση” Δήμου Νάουσας