Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 17:35

Κινητοποίηση αυτοαπασχολούμενων , μελών της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων, της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών, σωματείων και ενώσεων αυτοαπασχολουμένων ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 
Κινητοποίηση πραγματοποίησαν έξω από το δημαρχείο  της Νάουσας αυτοαπασχολούμενοι, μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων, η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών, σωματεία και ενώσεις αυτοαπασχολουμένων ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο προωθεί η κυβέρνηση και βάζει ταφόπλακα στις μικρές επιχειρήσεις και τα μαγαζιά. Απαιτώντας την άμεση απόσυρση του και τη λήψη μέτρων ανακούφισης των αυτοαπασχολούμενων. 
 
Στην συγκέντρωση τονίστηκε η σημασία της κοινής πάλης εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, αγροτών απέναντι στον κοινό αντίπαλο, την κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο. Ενώ εκφράστηκε και η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό αλλά και η εναντίωση στην εμπλοκή της χώρας μας στην σφαγή που διεξάγεται στην λωρίδα της Γάζας, και στα πολεμικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή. 
 
Το λόγο στη συγκέντρωση πήραν οι Φραγκότσης Χρήστος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, Μάντσιος Νίκος από την Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Νάουσας, Ιωσηφίδης Γιάννης λογιστής, Νατζμέ Νίκος πρόεδρος Εργατικού κέντρου Ημαθίας “Γεώργιος Βουτυράς”, Τσιουλάκος Τάκης πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας “Μαρίνος Αντύπας”.
 
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε αφού σωματεία και φορείς διεμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου.